AUDIENT ASP880 - 8-kanals mikrofonforforstærker

8.095,00

AUDIENT ASP880 - 8-kanals mikrofonforforstærker - Perfekt udvidelses modul til dit lydkort med 8 indgange og omdanner dine studieindspilninger til optagelser i verdensklasse. ASP880 har selvfølgelig Audient´s berømte mic-preamps, markedsførende Burr-Brown AD-Converters og 2 JFET DI (direct in). Super nemt at tilslutte dine mikrofoner, guitarer, bas, keys og drum-machines og du er klar til at optage.

Funktioner:

● 8 x Class-A Audient-mikrofonforforstærkere
● Højtydende Burr Brown AD-konverter
● Variabel indgangsimpedans
● Variabelt high pass-filter
● 2 x diskrete JFET-instrumentindgange
● 8 x Fuldt afbalancerede indsatser (mellem mikrofonforforstærker og AD-konverter)
● Digitale udgange - ADAT , AES & S / PDIF
● Metalchassis og aluminiumsknapper
● Plugins og software ARC (Creative Hub) til en værdi af 5.000 SEK.

Model: ASP880 - 160155
Weight: 4 kg

Levering-Osv.

Andre købte også

AUDIENT ASP880 - Features:

 

Audient Microphone Preps
Den professionelle lyd, du fortjener

Uanset om du optager trommer eller blot har brug for flere kanaler, er ASP880 det perfekte værktøj til at udvide dit eksisterende lydkort gennem ADAT. De fleksible og intuitive funktioner vil omdanne dit nuværende udstyr til det komplette optagelsessystem, perfekt til hjemme- eller studiooptagelse til både akustiske og elektroniske instrumenter.

Konverteringsteknologi i høj kvalitet
Brilliance på indersiden giver glans udefra

ASP880 bringer dig de bedste AD-omformere fra Burr Brown, førende inden for digital konverteringsteknologi. Fokuser på musikken, og lad ASP880 tage sig af resten.

Udvid
ASP880 vokser med dine behov.

Transformér dine optagelser til produktioner i verdensklasse med ASP880, den perfekte tilføjelse til dit optageudstyr. Omgå mikrofonforforstærkere og konvertere på dit aktuelle lydkort og opnå den samme lydkvalitet som verdenseliten.

Plug and Play
Connect og bliv inspireret

Foruden de 8 mikrofonkanaler har ASP880 to JFET DI-indgange, der er designet til at replikere inputtrinnene til en klassisk rørforstærker. Du kan tilslutte din guitar, bas, keyboard eller andet instrument og starte optagelsen direkte.

Variabel impedans
Få det bedste ud af dine mikrofoner

Hvis du kan lide båndmikrofoner, er ASP880 skabt til dig. Variabel impedans giver dig mulighed for at matche mikrofonforforstærket til din yndlingsbåndmikrofon. Behold den "punch" og frekvensrespons, som mikrofonen blev født med. Det fungerer også på dine andre mikrofoner, selvom det er lidt mere subtilt.

Variabelt højpasfilter
Fjern uønskede lave frekvenser

Sørg for, at det lyder godt fra kilden allerede, og fjern uønskede lave frekvenser med et variabelt højpassfilter. Tag kontrol over lav støj, reducer "nærhedseffekten" ved at skubbe mellem 25 og 250Hz. Resultatet er et rent signal, der er klar til at blive optaget.

Bygget for at holde
kvalitet fortjener beskyttelse og god beskyttelse

ASP880 er designet til at vare, dens metalchassis og håndfræste aluminiumsknapper kan modstå utallige sene nætter og dage i studiet. Alt dette i en rackenhed (1RU).

For more information, please visit this product's webpage.

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: