LAVA ME 2 Freeboost - White

€830.33

LAVA ME 2 Freeboost - White - Halv-akustisk western guitar i kulfibermateriale med indbyggede effekter, Reverb, Delay og Chorus. Med banebrydende teknologi "Lava Freeboost L2" elektronik, der lyder fantastisk. Du vil virkelig blive overrasket over lyden med effekter på, når du spiller unplugged. En fremragende stor lyd. Prøv den!

 

INSPIRATION

Disse lette kulfiberguitarer, der også er nemme at spille på, giver dig mulighed for at spille med Reverb, Delay og Chorus "unplugged". Det indbyggede Freeboost-system bruger guitarkroppen som en "højttaler", og du kan lege med effekter i hele 20 timer på en enkelt opladning. Hvis du slutter guitaren til et PA -system, får du også effekterne der. Når du først begynder at spille en Lava Me 2, er det svært at stoppe, det har aldrig været mere inspirerende at spille western guitar.


INNOVATION

Krop og hals er lavet af det nye patenterede kulfibermateriale Airsonic ™, gribebrættet af HPL (High Pressure Laminate), hvilket betyder, at guitaren er fuldstændig ufølsom over for temperaturer og fugtighed. Med en Lava Me 2 behøver du aldrig bekymre dig om justering, skarpe båndkanter, skæve halser, tørre revner eller intonation. Kvaliteten er på det højeste niveau, båndene er perfekt slebet med en præcision på 0,01 mm af en PLEK PRO -maskine, hvilket giver fremragende spilbarhed.

 

Information
Farve
White
Stall
Airsonic Kolfiber
Krop/Top
Airsonic Kolfiber
Hals/Gribebræt
Airsonic Kolfiber / HPL
Mensur/Band
23,62" / 18
Konstruktion
Injection Molded
Elektronik
Lava Freeboost L2
Model: LM-ME2FB-WHT
Weight: 3,5 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review:
spacer