AUDIENT ASP800 - 8 Ch Mic Preamp. **UDSOLGT**

5.295,00

ASP800 er et super udvidelse / supplement til dit lydkort og er skabt til at lave dine sessions til verdensklasseindspilninger. ASP800 har 8 kanaler af Audient´s berømte mikrofon-forforstærkere, Burr-Brown AD-konvertere som er de førende på markedet, to JFET D.I.'s og to retro-kanaler med revolutionerende tonekontrol - Mosfet drive og magnetic drive kontroller. Sæt dine mikrofoner, guitarer, bas, keyboards og trommemaskiner - Super nemt med plug and play og du er klar til indspilning.

 

Overblik:


● 8 x Klasse-A Audient mikrofonpreamps
● 2 x Retro kanaler med Saturationkontroll - HMX & IRON
● 2 x Diskrete JFET-instrumentindgange
● Burr-Brown AD-konverterare – bedst på markedet
● Balancerede analoge linieudgange
● ADAT-udgang til digital tilslutning til f.eks. lydkort.
● Word Clock Input
● Metalchassis
● Plugins og software (downloades fra Audients website) - der er for over 4000 kroner

Model/varenr.: ASP800 - 160150
Vægt: 4,5 kg

Levering-Osv.

Andre købte også

ASP800 - Features:

 

Opgrader din lyd


Første skridt mod lyd i verdensklasse

Uanset om du spiller trommer eller bare behøver flere kanaler er ASP800 det perfekte værktøj til at udvide et eksisterende lydkort via ADAT. De fleksible og intuitive funktioner kommer til at forvandler dit nuværende udstyr til det kompellet indspilningssystem – perfekt til hjemme- og studieindspilning af både akustiske og elektroniske instrumenter.

Mikrofonpreamps i verdensklasse


Den professionelle lyd du fortjener.
ASP800 har hele 8 klasse-A mikrofonpreamps med samme støjsvage kredsløb som findes i den i professionelle kredse berømte Audient ASP8024-HE pult og gennem hele audients produktserie. De er designet til at lavere signal med ultralav støj og forvrængning. Audient mikrofoner genskaber præcist lyden fra din kilde med analog varme for at give karakter.

Højkvalitets konverteringsteknologi


ASP800 har AD-konverterere med høj ydeevne fra Burr Brown, de bedste indenfor konverteringssteknik. Kvaliteten i de analoge trin kommer fra Audients mangeårige erfaring som designere af analoge studiepulte. Når det kombineres med den enestående konverteringsteknik kan du høre lyden som det er meningen det skal lyde. Betydelsen af konverteringen bør aldrig undervurderes. Oplev lyd på Audients måde.

Retrokanalerne


Tag kontrol over lyden

Retrokanal 1 og 2 har to unikke variable overtonekontroller (COLOR-controls) til hvar kanal. HMX og IRON. HMX og IRON er lavet til at emulere lyde som ofte forbindes med 60'ernes rørkonstruktioner og den eftertragtede transformer-”zing” fra engelsk audio i 70'erne. HMX og IRON kommer til at give en ny dimension til din lyd ved at give varme glitrende toner. Og det bedste er at de kan kombineres så man kan vælge sit eget sted i spektret.

Lyt


HMX & IRON på en multitrackproduktion

Vi ved at mange lydteknikere elsker lyden fra rørteknologi og hvis du også gør kommer du til at elske HMX. Tag tilbage i tiden med ASP800s egen skræddersyede overtoneforvrængningskontrol (Harmonic distortion control). I lighed med vintage forstærkere fra 60'erne giver HMX en blød og tyk tone som lyder utroligt godt på alt fra trommer til elguitar. (Tip! Prøv også på bassynth eller 808-lyde)
Byd IRON velkommen – Audients nye British Transformer Saturator. IRON bruger en speciel engelsk transformer med højspændings MOSFET-teknik som er lavet til at kunne genskabe den ”lyder som en plade” fra 70'ernes indspilninger.

Plug And Play


Sæt den til og bliv inspireret

Udover de otte mikrofonkanaler har ASP800 to JFET D.I. Indgange som er lavet til at genskabe indgangstrinnet fra er en klassisk rørforstærker. Du kan tilslutte bas, guitar, keyboard eller andre instrumenter og begynde at indspille med det samme.

Bygget til at holde


ASP800 kommer i et gedigent 19" (1U) rackmodul med metal chassis og håndlavede aluminiumknapper. Høj kvalitet fortjener god beskyttelse.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: