AUDIENT iD14 - 10in/4out - Lydkort **UDSOLGT**

1.795,00

AUDIENT iD14 - 10in/4out - Lydkort - Super fedt lydkort, et nummer større end iD4. Her får du samme lydkvalitet som de store studiepulte i et meget kompakt design. iD14 er et 2 kanals lydkort med mulighed for udvidelse til 10 ind og 4 ud. iD14 er udstyret med "hands-on" knapper og 2 af Audients verdensklasse studiepult preamps, Burr Brown konverter teknologi, studiepult monitor control, JFET D.I. og den revolutionerende "ScrollControl" (ID knap).

Specs:

• 10-in/4-out USB Audio Interface
• 2 x Class-A Audient studiopult mikrofon forforstærker
• High Performance Burr Brown AD/DA Konvertere
• iD ScrollControl Mode
• 1 x Diskret JFET instrument input
• Main Speaker Output
• uafhængigt Class-AB hovedtelefonudtag
• Fuld monitor kontrol funktionalitet (softwarebestemt)
• ADAT Input til udvidelser
• Low Latency DSP Mixer
• USB2.0 Bus Powered
• 24bit/96khz
• Solidt bygget metalchassis
• For over 4000,- kr plugins og software med ARC

 

Model/varenr.: iD14 - 160105
Vægt: 1,8 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Audient studiepult mikrofon forforstærkere
Den professionelle lyd du fortjener

Audient er det eneste firma der bruger det samme Class-A mikrofon forforstærker design i gennem hele produktlinien, uanset om man er i studiet med en Audient studiopult, eller på vejen eller kontoret med en iD14, har du garanti for at få Audients verdensklasse lydkvalitet

Krystalklar konverteringsteknologi

Med iD14 får man topkvalitets AD-DA konvertere. Kvalitet i de analoge kredsløb kommer fra års erfaringer som designer af analoge studiepulte, og sætter man det sammen med enstående konverteringsteknologi kan man lytte til resultatet som det er meningen det skulle lyde. Vigtigheden af konverterne skal aldrig undervurderes. Oplev audio på Audient-måden.

Plug and Play


Tilslut og bliv inspireret

Med iD14 får man 2 kanaler med mikrofonforforstærkning, men man får også et harmoniskt rigt JFET D.I. input. Det er designet til at emulere inputkredsløb I en rørforstærker, og man kan tilslutte guitar, bas, keyboard eller trommemaskine direkte til og begynde optagelsen.

ScrollControl


Det virtuelle scroll hjul

Få direkte kontrol over din software med iD14's ScrollControl.
Med et enkelt tryk på en knap bliver iD14’s volumeknap til et virtuelt scrollhjul, hvilket giver mulighed for at kontrollere ens DAW, plug-in parametre, ja selv bladre igennem et iTunes bibliotek – helt som når man arbejder med et stykke hardware. Det sted hvor man peger med musen, kan iD knappen scrolle med. Og når man ikke bruger ScrollControl, kan man lige trykke på volumenknappen så man hurtigt kan justere volumen.

Udvidelsesmuligheder


iD14 vokser med dine behov

Har du brug for at indspille trommer? Ikke noget problem! ID14 kan udvides via det optiske input, og understøtter både ADAT og S/PDIF. Man kan udvide så man kan have op til 10 inputs med en 8-kanalers mikrofon forforstærker som f.eks. ASP800.

Monitor Control som på en studiopult


Tilpas kontrolfladen

Når man ikke bruger det virtuelle scroll hjul, kan iD knappen blive tildelt til at styre iD14’s monitor funktioner. iD14 følger i sporene efter den anmelderroste storebroder iD22 og her får man også DIM, CUT, Polarity Reverse, Mono Sum, Talkback og Cue Mix monitoring, og de kan alle tildeles til iD knappen.

Intuitiv Software


Oplev hvor simpelt det kan være
Audient forstår behovet for at holde ting enkle og iD14's mixer ap var designet ud fra det. Uanset om du laver low latency cue mix eller bruger den fleksible monitor kontrol, vil iD14 integrere hardware og software for at gøre indspilningsprocessen let. Og det er det der gør at du kan koncentrere dig om det egentlige – musikken.

Bygget til at holde


Kvalitet fortjener beskyttelse

iD14 er bygget til at holde. Metalchassis'et, håndslebne aluminium knapper, og udvalgte højkvalitets komponenter gør altsammen sit til at iD14 vil kunne holde til utallige sene aftener i studiet og dage på vejen.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: