Audient iD4 2in/2out - Lydkort **UDSOLGT**

1.095,00

Audient iD4 2in/2out - Lydkort - Super lydkort (Audio Interface) hvor lydkvaliteten er som en stor studiepult, men lavet i en meget kompakt størrelse der er let at transportere og nemt at placere på bordet. Der er 2 indgange og 2 udgange hvor du har mulighed for at indspille både guitar og sang samtidigt. iD4 er prismæssigt meget billigt og du får virkelig meget for pengene både til hjemmestudiet og "ude i marken" inkl. den berømte Audient Console Mic preamp, førende konverter-teknologi, dobbelt hovedtelefonudgang, monitor kontrol (ligesom på studiepulte). JFET DI og Audients virtuelle scroll teknologi "ScrollControl". Alt sammen i én pakke!!!

Specs:

2-in/2-out USB Audio Interface
• 1 x Class-A Audient studiopult mikrofon forforstærker
• 1 x Diskret JFET instrument input
• High performance AD/DA konvertere
• iD ScrollControl mode
• Zero latency monitoring med Monitor mix & pan
• Main speaker output
• 2 stk. klasse-AB hovedtelefonudtag
• Monitor kontrol
• USB2.0 Bus Powered
• 24bit/96khz
• Solidt bygget metalchassis
• Windows, macOS og iOS kompetibel

Model/varenr.: iD4 - 160100
Vægt: 2 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Audient studiopult Mikrofon forforstærker


Den professionelle lyd du fortjener

Audient er det eneste firma der bruger det samme Class-A mikrofon forforstærker design i gennem hele produktlinien, uanset om man er i studiet med en Audient studiopult, eller på vejen eller kontoret med en iD4, har du garanti for at få Audients verdensklasse lydkvalitet

Krystalklar konverteringsteknologiMed iD4 får man topkvalitets AD-DA konvertere. Kvalitet i de analoge kredsløb kommer fra års erfaringer som designer af analoge studiepulte, og sætter man det sammen med enstående konverteringsteknologi kan man lytte til resultatet som det er meningen det skulle lyde. Vigtigheden af konverterne skal aldrig undervurderes. Oplev audio på Audient-måden.

ScrollControl


Det virtuelle scroll hjul

Med et enkelt tryk på en knap bliver iD4’s volumeknap til et virtuelt scrollhjul, hvilket giver mulighed for at kontrollere ens DAW, plug-in parametre, ja selv bladre igennem et iTunes bibliotek – helt som når man arbejder med et stykke hardware. Det sted hvor man peger med musen, kan iD knappen scrolle med. Og når man ikke bruger ScrollControl, kan man lige trykke på volumenknappen så man hurtigt kan justere volumen.

Plug and Play


Tilslut og bliv inspireret

iD4 Har et harmoniskt rigt JFET D.I. input. Det er designet til at emulere inputkredsløb I en rørforstærker, og man kan tilslutte guitar, bas, keyboard eller trommemaskine direkte til og begynde optagelsen. Få professionelle optagelser fra begyndelsen og tag din musik til næste niveau.

Monitor Pan


Godt hovedtelefon mix

Skal der indspilles akustisk guitar og vokal? iD4’s Monitor Pan funktion gør det let at panorere både mikrofonindgang og D.I. input fra venstre til højre så man kan skabe et godt hovedtelefonmix som er passende. Sæt mikrofon og instrument til, skab et hovedtelefonmix, og start indspilning med den klarhed man har brug for som singer-songwriter eller producer.

Monitor Mix


Indspil med tillid

iD4’s Monitor Mix funktion giver mulighed for at lytte til en blanding af begge iD4’s inputs og afspilning fra DAWen, hvilket resulterer i tæt på nul latency lytning under indspilning. For at lette det kreative flow er Monitor Mix designet så man hurtigt kan indblande afspilning fra DAW og starte indspilningen, så man kan bevare fokus på musikken.

2 Hovedtelefonudtag


Skriv, samarbejd og kreér

Da iD4 har to hovedtelefonudtag, har man mulighed for at samarbejde med venner og andre musikere. Uanset om man indspiller en guitar og en vokal, eller bare lytter til musik sammen, kan man tilslutte to sæt hovedtelefoner, hvilket gør det til det perfekte værktøj til at jamme med venner og opfange kreativiteten når den opstår. Der er både stort og lille jackstik til hovedtelefonerne, så man behøver ikke at bekymre sig om adaptorstik!

iOS Compatible


Indspil med din iOS enhed

iD4 undestøtter iOS hvilket betyder at indspilning bliver lettere end nogensinde. Se videoen og oplev hvor let det er at sætte iD4 til en iOS enhed. Det eneste man behøver er et Camera Adapter Kit og en aktiv USB Hub og man er klar til at indspille hvor som helst.

Bygget til at holde


Kvalitet fortjener beskyttelse

iD4 er bygget til at holde. Metalchassis'et, håndslebne aluminium knapper, og udvalgte højkvalitets komponenter gør altsammen sit til at iD4 vil kunne holde til utallige sene aftener i studiet og dage på vejen.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: