AUDIENT iD44 - 20in/24out - Lydkort

4.395,00

AUDIENT iD44 - 20in/24out - Lydkort - Større og bedre end de mindre udgaver af Audient´s lydkort med kvalitetslyd som en professionel studiepult og super digital konverterings-komponenter. ID44 er resultatet af 20 års erfaring med analog hardware design, og er det største audio interface ind til nu. Der er hele 4 audient studiepult mikrofon preamps, bedst i klassen konveretere, mulighed for ADAT udvidelse / SPDIF op til 16 indgange ekstra, og giver dermed audio performance som en Audient studiepult lige på dit skrivebord, med den lydkvalitet du fortjener.

Specs:

• 20-in, 24-out Desktop Interface
• 4 x Class-A Audient studiopult mikrofon forforstærker
• Class Leading AD/DA Converters
• 2 x ADAT Inputs & Outputs for Digital Expansion
• 2 x Diskrete JFET Instrument Indgange
• 2 x Fuldt balancerede inserts
• 2 x Independent stereo hovedtelefonudtag
• Main og Alt højttalerudgange
• ScrollControl
• 3 x brugerbestemte funktionsknapper
• Dedikeret talkback, Dim og Cut knapper
• Low latency DSP mixer
• Wordclock output
• USB2.0 Compliant
• 24bit/96khz
• Metalchassis & håndslebne aluminium knapper
• For over 4000,- kr plugins og software med ARC

Model/varenr.: iD44 - 160115
Vægt: 2,4 kg

Levering-Osv.

Andre købte også

Audient studiepult mikrofon forforstærkere


Den professionelle lyd du fortjener

iD44 giver 4 klasse-A studiepult mikrofonforforstærkere, de samme diskrete kredsløb som man finder i den berømte indspilningspult ASP8024-HE og i resten af deres produkter. Den er skabt til at levere ultra lav støj og ultra lav forvrængning, og vil give en nøjagtig reproduktion af kilden sammen med nok analog varme til at give en smule karakter, som gør at det vil være førstevalgs forforstærker til ethvert projekt.

Markedsledende konverteringsteknologi


Lyt til indspilninger mere præcist end nogensinde med iD44s helt nye AD/DA konverteringsteknologi. Audients nye generation af konverere er designet til at lever optimal dynamisk område, så man sikrer den mest ærlige og naturlige spejling af det indspillede. Lyt til de fine detaljer, lav bedre beslutninger ved mix og oplev den bemærkelsesværdige klarhed fra det øjeblik hvor man trykker Play.


Digitale udvidelsesmuligheder


iD44 er udstyret med to optiske input og output stik, og giver derfor masser af muligheder for udvidelser. Både ADAT og S/PIDIF understøttes og man har mulighed for at udvide med op til 16 ekstra mikrofonindgange, perfekt til større sessions eller hvis man skal indspille et live band.

Plug in and Play


Opfang ideerne med det samme

med iD44 får man også 2 harmoniskt rige JFET D.I. inputs. De er designet til at emulere inputkredsløb i en rørforstærker, og man kan tilslutte guitar, bas, keyboard eller trommemaskine direkte til og begynde optagelsen.

Balancerede Inserts


Uendelige muligheder

De to fuldt balancerede insert punkter lader en lave processering inden konvertering. Insert returns giver også direkte adgang til A/D-konverterne og giver dermed den reneste signalvej for at tilslutte line level kilder.

To uafhængige hovedtelefonudtag


Komfort, klarhed og tillid

Få det meste ud af hovedtelefonerne og artisten med iD44's avancerede hovedtelefon teknologi. Uanset om man indspiller en artist eller arbejder med et mix er iD44's 2 stereo hovedtelefon forstærkere designet til at levere nok power så hovedtelefonerne kan performe optimalt. Læg gerne to seperate mix til iD44's uafhængige - hver drevet af sin egen DAC – det giver en flot dybde og præcis lydgengivelse.

ScrollControl


Hardware til din software

Med et enkelt tryk på en knap bliver iD4’s volumeknap til et virtuelt scrollhjul, hvilket giver mulighed for at kontrollere ens DAW, plug-in parametre og andet– helt som når man arbejder med et stykke hardware.
Man kan let sætte værdier, justere faders eller selv skabe automatiseringer uden at bruge timer ved skærmen

Monitor Control


Styrken ligger i enkelheden

Med inspiration fra Audients studiopultes designfumktionalitet er iD44 skabt med et antal fleksible monitor kontrol funktioner inklusive dedikeret talkback, cut og dim knapper foruden polaritet, speaker select og cue mix monitoring. Alle monitor funktioner kan fordeles på de tre programmerbare funktionsknapper.

Talkback


Kommunikation er nøglen

iD44's nye dedikerede talkbackteknologi giver mulighed for at udnytte alle tilkoblede lydenheder, som feks. den indbyggede mikrofon, en usb mikrofon el lign. for at holde de værdifulde mikrofonforforstærkere frie til indspilning.

Intuitiv software


Software man kan stole på
iD44’s nye software – iD Mixer er lavet med emkelthed og elegance in mente. Skab op til 4 stereo artist cue mixes, navngiv og juster kanalerne, gem layout-presets, programmer hardware funktionsknapper, sæt let avanceret routing op, brug presets i standalone-mode osv. Software og hardware er tæt forbundet, og iD Mixergør indspilningsprocessen let ved at give total kontrol og pålidelighed hvor man mest har brug for det.

Bygget til at holde


Kvalitet fortjener beskyttelse
I modsætning til mange interfaces på markedet har iD44 et komplet metalchassis, hvilket betyder at det vil kunne holde til alle de talløse sene aftner i studiet og dage på vejen

USB Connection


iD44 kommer med både et standard USB kabel og et USB Type-C kabel så man kan tilslutte til alle USB kompatible MAC og PC der understøtter USB 2.0 eller højere.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: