M-Audio - BX5-D3 (1 stk.)

799,00
To-vejs aktiv monitor med 5" woofer og 1" diskant, 100 Watt bi-amp Class A/B-forstærkere. Frekvensgang 52Hz – 35kHz. Pris pr. stk.
BX5-D3 er arvtager til en af verdens mest benyttede monitorhøjttalere, M-Audio BX, en højttaler som gennem mange år har været et studie-ikon blandt lydteknikere og komponister verden over. Med BX5-D3 studie reference monitor hører du alle detaljer, så dine mix og indspilninger lyder af deres bedste! 
Model/varenr.: M-audio BX5-D3

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

En monitors højttalerenheder er hjertet og sjælen i den samlede ydeevne, og i BX5-D3 drives bas og mellemtone af en 5" Kevlar-woofer der er stiv, men let og med dæmpende gummikant som forhindrer uønsket “cone breakup" og som leverer en enestående transient response. Sammen med basporten, der er omhyggeligt konstrueret til den nøjagtige længde og diameter, yder denne enhed stor og dyb bas respons med maximal ydelse og opløsning. BX5-D3's 1" silk dome tweeter er placeret i en specialfremstillet waveguide, der bl.a. eliminerer uønsket diskant “scatter” og sørger for perfekt spredning, hvilket giver den perfekte kombination af diskant og styrke. Sammen gengiver disse enheder alle kritiske detaljer, nuancer og dynamik så du kan stole på dine mix.

For nem kontrol af korrekt lytteposition, er der på fronten af BX5-D3 monteret en LED lampe som, når man kigger fra den rette vinkel, lyser skarpt og klart. Ydermere er forstærkerne med Custom Class A/B analog teknologi der styrer basenheden og diskanten separat. Hver forstærker er optimeret til det specifikke frekvensområde og egenskaber ved den tilsluttede enhed. Et præcisions delefilter sørger for at hver enhed kan håndtere de frekvenser der produceres mest effektivt og sammenhængende over hele frekvensspektret.  

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer