Art & Lutherie Americana Bourbon burst , Inkl. taske ** UDSOLGT **

3.895,00
  • Håndbygget i Canada
  • Inkl. lækker taske
  • Parlor udgave så den er nem at have med
  • God til strumming og fingerspil
Model/varenr.: A&L Roadhouse

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

 

Art & Lutherie Roadhouse Bourbon Burst er en 6-strenget akustisk westernguitar i en parlor størrelse hvor du får Canadisk håndværk til en god pris.. Guitarens dæk er i massiv gran, bund og sider er lavet i 3-lags lamineret kirsebær træ. Halsen er af ahorn som gør at guitaren ikke så nemt vrider sig og halsen bliver skæv.

Den mindre Parlor-version adskiller sig fra en alm. størrelse western guitar ved, at den har en noget mindre krop, som ud over at være nemmere at håndtere for guitarister som syntes en alm. western størrelse er for stor, også har en markant mellemtone, som især gør den velegnet til fingerspil. 

Den flotte halvblanke Bourbon Burst lakering samt roset, slagplade og bindinger bidrager yderligere til Roadhouse Parlor modellens flotte udtryk.

Art & Lutherie , eller bare kaldt A&L , bliver bygget i Canada og det er håndlavet kvalitet de leverer fra fabrikken. Alle materialer på guitaren blive nøje udvalgt så de matcher hver model optimalt. Fx denne model hvor du får en fin mellemtone pga kirsebær træ på sider og bagside istedet for fx. mahogni. 

Kom ind i butikken og prøv en af vores A&L guitarer. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: