Donner DDP-60 el-klaver

2.999,00

Donner DDP-60 el-klaver

  • Flot og minimalistisk el-klaver fra Donner
  • 88 semivægtede tangenter
  • Inklusive pedal med sustain, damper og sostenuto
  • Indbyggede højttalere

DDP-60 er et elklaver, der passer ind i de fleste hjem. Det fylder næsten ingenting, det har et flot udseende af egetræ, og så kræver det ikke andet end en stikkontakt, da det har indbygget forstærker og højttalere.

Det har 88 semivægtede og trykfølsomme tangenter, som egner sig særligt godt til pianister som lige er startet og til rutinerede pianister, der blot ikke ønsker at have et fuldvægtet klaviatur, som på et akustisk klaver.

Det tilbyder dig mulighed for at vælge mellem flere flotte klaverlyde blandt de, i alt, 128 indbyggede lyde. Desuden er der 83 forskellige rytmer, du kan spille til og 47 forskellige sange, som du kan lære.
DDP-60 har flere gode og praktiske funktioner, som gør øvning til en ekstra stor fornøjelse.

Til forskel fra et akustisk klaver, så kan du både skrue op og ned for volumen på klaveret, og hvis du vil spille i fred eller ikke vil forstyrre andre, så kan du tilslutte høretelefoner, så DDP-60 er helt lydløst for alle andre end dig. Og hvis du vil forstyrre rigtig mange, så har DDP-60 også en stereoudgang, som du kan koble til et PA-anlæg.

 

Model/varenr.: DN-EC6680
Vægt: 4,1 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Klaviaturet

Donner har brugt et behageligt og let spillet, semivægtet klaviatur på DDP-60. Semivægtet betyder egentlig bare, at det yder lidt mere modstand end på et keyboard eller orgel, men ikke helt så meget modstand, som på et gammeldags akustisk klaver. Så for en ikke så rutineret pianist vil det være lettere og mere komfortabelt at spille på, og du har stadig mulighed for at spille både stille og kraftigt, alt efter hvor hårdt du trykker på tangenterne.

Indbyggede lyde og effekter

Lydmodulet i DDP-60 stiller hele 128 flotte lyde tilgængelige for dig. Naturligvis en række helt almindelige klaverlyde, men også et væld af andre instrumenter. Så du kommer ikke til at mangle mulighed for at variere dit spil i forhold til lyde.

DDP-60 kan både lyde som et oldschool akustisk klaver og som imponerende koncertflygler, men der er også flere varianter af varme og lækre elpiano lyde. Du kan også få DDP-60 til at lyde som et kæmpestort og svulstigt kirkeorgel eller et aggressivt og snerrende Hammond orgel. Mulighederne er virkelig mange.

Lydmodulet har en polyfoni på 128, og du kommer derfor aldrig til kort med antallet af toner, selvom du bruger de medfølgende pedaler i komplicerede klaverstykker.
Endelig har du mulighed for at tilføje flotte rumklangseffekter til alle de 128 indbyggede lyde.

Indbyggede rytmer og sange

DDP-60 har indbygget 47 forskellige kendte sange, som du kan spille til, og 83 forskellige rytmer i forskellige stilarter, som du kan bruge som akkompagnement til dit spil. Således kan du komme til at lyde som et helt orkester, selvom du måske lige er startet med at spille klaver. Akkompagnements funktionen gør nemlig, at der er et helt orkester, der følger dine akkord- eller toneskift, så du på den måde kan styre et helt orkester med din venstre hånd, mens din højre hånd kan spille melodistemmen. Desuden kan du bede DDP-60 om selv at lave introer og slutninger på hver enkelt rytme.

Praktiske øvefunktioner

DDP-60 har også flere gode funktioner, når det kommer til øvning. Blandt andet er der en undervisningsfunktion, som hjælper dig med at lære at spille de indbyggede sange, og der er en indbygget metronom, som gør det lettere at øve tempi og præcision. 

Er du ny i el-klaver universet?

Det kan være en udfordring at manøvrerer rundt i alle de tekniske termer, der er omkring et el-klaver – mulighederne kan nærmest synes endeløse. Og hvad har man egentlig brug for, når man skal have sit første el-klaver?
Du kan naturligvis læse dig til det hele på vores hjemmeside, enten i de enkelte produktbeskrivelser eller i én af vores mere informative blogs. Men, du kan også bare tage telefonen og ringe til os – vi elsker nemlig at shine lidt engang i mellem, når vi kan dele vores erfaring og viden med, blandt andre, dig.

Varen sendes kun til levering på hjemme adresse da det vejer for meget til pakkeshop ! 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: