Her har vi nogle af vores ekstra gode guitar tilbud.. Gør en god handel.

Tilbudende gælder så længe lager haves.

Moss elguitarer er lige nu sat op til 65% ned da der skal være plads til nye modeller

Populær
-14%
Model/varenr.: Santoni C-777N
0 anmeldelser

God begynder guitar til musikskolen. Du får her meget guitar for pengene og er een af vores mest solgte akustiske guitarer. Det perfekte valg til begynderen. Bemærk at guitaren kan justeres i halsen. Guitaren er i fuld størrelse Husk at købe een vores billige guitartasker til din nye guitar så den ikke bliver beskadiget når du transporterer den rundt

595,00
695,00
Du sparer: 100,00
Populær
Model/varenr.: CG-36BK pakke
0 anmeldelser

Een af vores mest solgte guitarer med alt hvad der skal bruges for at komme igang med at spille guitar.
Guitaren er i 3/4 størrelse og anbefales til børn fra ca. 7-10 år.

I pakken er der: Guitar CG36BK, Plektre, Tuner (guitarstemmer), Taske, Ophæng eller gulvstativ ( Tilvælges ) og f.eks. "Guitarbogen 1" eller "Lær At Spille Guitar" ( Tilvælges ).

 

Pris fra
795,00
Populær
Model/varenr.: CG-36N Pakketilbud
0 anmeldelser

Her er een af vores mest solgte guitarer med alt hvad der skal bruges for at komme igang med at spille guitar. Guitaren er i 3/4 størrelse og anbefales til børn fra ca. 7-10 år.
God pakke til den som vil prøve kræfter med at lære guitar på egen hånd fx via youtube kanaler eller en af vores lærebøger. Pakken kan vælges med eller uden en undervisnings bog f.eks. Guitarbogen 1 med alt hvad du behøver for at lære det grundlæggende akkordspil. Velegnet til selvstudium. Indeholder sange af bl.a. Beatles, Kim Larsen, Gasolin, Lars Lilholt, Jakob Haugaard, Carl Nielsen, Creedence Clearwater Revival samt danske og udenlandske folkesange. Eller bogen "Lær At Spille Guitar" med Phil Capone - Håndbog om akustisk og elektrisk guitarspil, inkl. CD med over 50 øvelser.

Pris fra
795,00
Populær
Model/varenr.: C-777N Pakketilbud
0 anmeldelser

Een af vores mest solgte guitarer med alt hvad der skal bruges for at komme igang med at spille guitar. Denne pakke er for dig som selv vil forsøge sig med undervisning via fx YouTube. Guitaren er i fuld størrelse og anbefales til voksne og børn over 9/10 år.

850,00
Populær
Model/varenr.: C-777 Pakketilbud
0 anmeldelser

Een af vores mest solgte guitarer med alt hvad der skal bruges for at komme igang med at spille guitar. Denne pakke er for dig som selv vil forsøge sig med undervisning via fx YouTube. Guitaren er i fuld størrelse og anbefales til voksne og børn over ca. 9/10 år.

850,00
Populær
Model/varenr.: C-777N Pakketilbud
0 anmeldelser

Her er een af vores mest solgte guitarer med alt hvad der skal bruges for at komme igang med at spille guitar. Guitaren er i fuld størrelse og anbefales til voksne og børn over 9/10 år. Der medfølger i nogle af pakkerne f.eks. "Guitarbogen 1" eller "Lær At Spille Guitar" .

Pris fra
850,00
Populær
Model/varenr.: C-777BK pakketilbud
2 anmeldelser

Akustisk guitar C-777BK pakketilbud **Spar 87,50 DKK** - een af vores absolutte bestsellers. Du får her en rigtig flot og velklingende guitar i flot design med en højpoleret sort glans lak. Der medfølger alt hvad du har brug for når du skal i gang med at lære at spille guitar.

Pris fra
850,00
Populær
Model/varenr.: C-777BK pakke - LEFT
0 anmeldelser

Akustisk guitar C-777BK VENSTREHÅNDS komplet pakketilbud **Spar 87,50 DKK** - Een af vores absolutte bestsellers. Du får her en rigtig flot og velklingende venstrehånds guitar i flot sort design. Der medfølger i nogle af pakkerne bla. Guitarbogen 1, 

Pris fra
950,00
Populær
Model/varenr.: C-777WH pakke
0 anmeldelser

Endnu een af vores absolutte bestsellers. Du får her en rigtig flot og velklingende guitar fra Santoni i flot hvidt design. Der medfølger f.eks."Guitarbogen 1" eller "Lær At Spille Guitar" (tilvælges) samt digital tuner til at stemme efter.

Pris fra
950,00
Model/varenr.: Cort AF-505
0 anmeldelser
 • God begynder guitar til børn
 • God til folk med korte finger som skal til at spille guitar
 • Corts " Easy to play system " takket være opsætnigen af guitaren
 • Masser af guitar til en billig pris
995,00
Populær
Model/varenr.: ST-5BK
0 anmeldelser

God elguitar til begynder og i rigtig god kvalitet. Trods prisen er der ikke slækket på guitarens finish og materialer den er bygget af. Den rette guitar hvis man vil have en super guitar til meget billige penge. Der er inkluderet kabel. Det eneste du mangler for at komme igang er en forstærker. Husk , vi sælger også forstærkere til meget billige penge.

995,00
Populær
-17%
Model/varenr.: Moss F-666N
0 anmeldelser

Velspillende og god western guitar i et klassisk western model design. Bemærk at denne guitar har gran dæk samt mahogni side og bagside. Det er usædvanligt for en guitar i den prisklasse ! Pga. guitarens krops store størrelse, giver guitaren en rigtig god klang og fylde. Pga. prisen er denne model en meget populær begynder guitar. Guitaren henvender sig også til øvede guitarister. Guitaren sælges til en meget billig pris. Vi kører tilbud på denne guitar lige nu så længe lager haves !!

995,00
1.195,00
Du sparer: 200,00
Populær
-17%
Model/varenr.: Moss F-666BK
1 anmeldelser

Velspillende og god western guitar i et klassisk western model design. Modellen er i flot højpoleret sort med glans og hvid binding rundt om guitar kassen. Bemærk at denne guitar har gran dæk samt mahogni side og bagside. Det er usædvanligt for en guitar i den prisklasse ! Pga. guitarens krops store størrelse, giver guitaren en rigtig god klang og fylde. Pga. prisen er denne model en meget populær begynder guitar. Guitaren henvender sig også til øvede guitarister. Guitaren sælges til en meget billig pris. Vi kører tilbud på denne guitar lige nu så længe lager haves !!

995,00
1.195,00
Du sparer: 200,00
Model/varenr.: Cataluna C-81NS
0 anmeldelser
 • God Begynder guitar
 • Anbefalet af mange guitarlærere
 • Meget guitar til en lav pris
 • Kan justeres i halsen
 • INKL. TASKE
1.095,00
Model/varenr.: Cataluna C81BK
0 anmeldelser
 • God Begynder guitar til voksne / Børn over 10 år
 • Anbefalet af mange guitarlærere
 • Meget guitar til en lav pris
 • Kan justeres i halsen
 • Flot sort lakering
 • Gratis Taske
1.095,00
Populær
-12%
Model/varenr.: sa20d blk
0 anmeldelser

Stagg SA20D BLK - Western Guitar Pakketilbud - Rigtig god western guitar til prisen og til begyndere/let øvede - inkl. Tuner (guitarstemmer), Ophæng, plektre og taske. 

Stagg SA20D BLK:

 • Top: Basswood
 • Back and sides: Basswood
 • Neck: Nato
 • Fingerboard: Poplar
 • Bridge: Poplar
 • Machine heads: Open gear, nickel
 • Finish: Highgloss
Colour: Black
1.199,00
1.357,00
Du sparer: 158,00
Model/varenr.: Santana B8- EQ - BK
0 anmeldelser
 • Rigtig god begynder guitar i høj kvalitet
 • Med Santana pickup system
 • Fungerer som en alm. spansk klassisk guitar men med mulighed for at kunnne tilslutte til en forstærker
 • Gran dæk og mahogni bagside og side
 • Højpoleret sort
1.295,00
-19%
Model/varenr.: F-721
0 anmeldelser

Virkelig lækker western guitar som sælges til en utrolig pris. Her får du en guitar med en god og fyldig klang og bund og på tilbud lige nu til bare 1295,- . Det er et fund til pengene og vi tør godt at sige at det er et af Danmarks bedste guitarer indenfor 1500 - 2000 kr. klassen Bemærk dæk i cedetræ og mahogni bagside og sider. Meget populær guitar på musikskoler grundet prisen, flotte lyd og kvalitet. Helt klart et af de bedste køb hvis du er ude efter en western guitar som er til at betale og samtidig lyder godt.

1.295,00
1.595,00
Du sparer: 300,00
Populær
-32%
Model/varenr.: Moss C-999
0 anmeldelser

Lækker håndbygget kvalitets guitar fra Danske Moss guitars. Guitaren er bygget i Tjekkiet og der er kræset for detaljerne. Guitaren har en flot og varm klang og kan bruges af både begyndere og øvede. Her får du masser af guitar for pengene. Tilsvarende guitarer i de dyre mærker koster ca. 2500,- Billederne taler for sig selv Bemærk de flotte linier i træet.

1.495,00
2.195,00
Du sparer: 700,00
-6%
Model/varenr.: Takamine GC1-NAT
0 anmeldelser
 • God begynder guitar
 • Velegnet til undervisning
 • Super fin guitar 
 • God pris
1.595,00
1.695,00
Du sparer: 100,00
-15%
Model/varenr.: Santana ST20 - TILBUD
0 anmeldelser

Santana ST20 pakketilbud til en super skarp pris. 
Her får du den populære ST20 Santana spansk guitar inkl. det man har brug for.  Du sparer 329 kr 
I tilbuddet er der følgende inkluderet : 

1 x Santana spansk guitar ST20 
1 x Santana digital tuner ( stemmemaskine )
1 x Taske

Sælges så længe lager haves. 

1.795,00
2.124,00
Du sparer: 329,00
Populær
Model/varenr.: st20g
0 anmeldelser

Santana ST20G Klassisk Guitarpakke Inkl. Taske og Tuner - Santana Bonfire er en ny dansk-designet guitarserie i høj kvalitet. Det oplagte valg af klassisk guitar med stor volume og fyldig klang, til flere stilarter og ikke mindst django. ST20 er fremstillet med justerbar hals, som gør det muligt at tilpasse strenge højden. Halsen er afrundet og tilpasset hvilket giver lethed, samt gør den behagelig at spille på. ST20 er den perfekte begynder guitar og til den øvede guitarist. Leveres med Savarez strenge.

 • Lakering i flot højglans finish (HG)
 • Massivt Alpe gran dæk, med sider og bund i mahogni.
 • Guitar hals i mahogni en træ og gribe brædt i rosentræ.
 • Mekanikker i "guld" metal og god kvalitet.
 • Monteret med remholder.
 • Santana guitar-tuner
 • Ritter taske m. Santana tryk
 • Santana er Dansk design og kvalitet.
1.795,00
Populær
Model/varenr.: st20s
0 anmeldelser

Santana ST20S Klassisk / Spansk guitar - inkl. Taske og Tuner - Santana Bonfire er en ny dansk-designet guitarserie i høj kvalitet. Det oplagte valg af klassisk guitar med stor volume og fyldig klang, til flere stilarter og ikke mindst django. ST20 er fremstillet med justerbar hals, som gør det muligt at tilpasse strenge højden.
Halsen er afrundet og tilpasset hvilket giver lethed, samt gør den behagelig at spille på. ST20 er den perfekte begynder guitar og til den øvede guitarist.
Leveres med Savarez strenge. 

 • Lakering i flot silke mat finish
 • Massivt Alpe gran dæk, med sider og bund i mahogni.
 • Guitar hals i mahogni en træ og gribe brædt i rosentræ.
 • Mekanikker i "guld" metal og god kvalitet.
 • Monteret med remholder.
 • Ritter taske
 • Santana guitar-tuner
 • Santana er Dansk design og kvalitet.
1.895,00
-8%
Model/varenr.: st200
0 anmeldelser

Santana ST-200 Western Guitar Pakketilbud - Perfekt pakketilbud til dig, der skal til at starte med at spille guitar. Pakken indeholder: Santana ST-200 Western-guitar, Tuner (Guitarstemmer), Ophæng, Plektre og taske. 

Santana Bonfire er en ny dansk-designet western-guitar serie i høj kvalitet. På grund af den tilpassede og afrundede hals er guitaren meget behagelig at spille på. En kvalitetsguitar der har en flot klang med dybde og stor volume. Leveres med EXP D´Addario strenge.

Specifikationer:

 • Lakering i flot mat finish
 • Massivt gran dæk, med sider og bund i mahogni, med træ binding.
 • Fingerboard i rosen træ.
 • Saddel og indlæg i sort ben komposit.
 • Mekanikker i sort metal og god kvalitet.
 • Monteret med remholder.
 • Santana er Dansk design og kvalitet.
1.899,00
2.069,00
Du sparer: 170,00
Model/varenr.: Alvarez AC70
0 anmeldelser
 • Massiv A+ Sitka Gran dæk
 • Palisander bund og sider
 • Kvalitets tuning mekanikker
 • Flot og fyldig lyd
 • Sadel af ægte ben
2.995,00