GUITAR - Vi har mange forskellige guitarer og særdeles gode mærker: Takamine, Martin & Co., Santoni Acoustics, Moss, Sigma Guitars, Epiphone, Dowina, Seagull, Art & Lutherie, Santana, Furch, Framus, Ovation, Hagström, Cataluña, Cort, Alvarez, J.M.S., José Ribera, Stagg, VGS, Vision, PRS, Dean, Ibanez, Fender, ESP, Music Man, Dimavery, Vintage.
Hos os kan du købe guitar til begyndere samt til øvede, kun pengepungen sætter grænser.
Her kan du se udvalget:

Køb guitar billigt online hos Guitarhuset.dk og spar penge.

Western guitarer er kendetegnet ved at have en stor krop og stålstrenge. Dette gør at du får en stor og fyldig lyd.
Vi fører forskellige mærker som Moss Guitar og Dowina guitars, som er håndbygget kvalitet fra Slovakiet. Desuden forhandler vi bl.a. Takamine, Ibanez , Santoni , ESP , Santana, Hagstørm , Sigma og mange andre mærker, og der kommer hele tiden nye guitarmærker i vores butik - så hold øje eller "like" vores Facebookside for nyheder. 
Vi har altid et godt guitartilbud og masser af guitarer til billige priser.

Klassisk / Spansk guitar er den type guitar, de fleste starter på, når de skal gå til undervisning. 
En spansk guitar kaldes også for en klassisk guitar.
Den er kendetegnet ved, at den har nylonstrenge til forskel fra westernguitaren, som har stålstrenge. Den har desuden en hals, som er noget tykkere end halsen på en westernguitar eller elguitar.
At den klassiske guitar har nylonstrenge gør, at den ikke er så hård ved fingrene, som man vil føle, hvis man starter op på en westernguitar. Nylonstrengene - samt den lidt mindre krop - gør dog også, at der ikke er så stor lyd som på en westernguitar. De fleste vælger efter anbefaling fra guitarlæreren at starte på en spansk / akustisk med nylonstrenge.
Bredden på guitarhalsen gør også, at der er mere plads til at sætte fingerne rigtigt, når der øves akkorder, men at gør også, at den er lidt sværere at nå om for små hænder. Hvis man har små hænder og skal lære at spille guitar, så kunne det være en god ide at købe en 3/4 størrelse guitar eller måske vores Santoni C-90 guitar med en smal hals.

Elguitar er - som navnet hentyder til - en guitar, som man kan tilsætte strøm via en guitarforstærker. 
Der findes et hav af mærker. Vi har valgt at føre nogle af de mest etablerede mærker som Musicman, Musicman by sterling, Moss, Ibanez mm. 
Vi har også nogle brugte guitar, hvor vi ofte har Gibson, Fender og andre dyrere mærker.

Vi har et stort udvalg af både western guitar, klassisk guitar, elguitar og guitartilbehør.

GUITAR TIL BØRN - BEGYNDER GUITAR - GUITAR-PAKKER - SPANSK GUITAR / KLASSISK GUITAR - WESTERN GUITAR - HALVAKUSTISK GUITAR - EL-GUITAR - GUITAR TILBEHØR - BRUGT GUITAR - VENSTREHÅNDS GUITAR - GUITAR REPARATION