Donner DED-100 Elektrisk trommesæt

3.295,00
  • Donner DED-100 Elektrisk trommesæt
  • God basis elektrisk trommesæt
  • Elektrisk trommesæt fra Donner
  • 9 komponents digitalt trommesæt
  • Monteret med mesh skind
  • 30 komplette trommesæt lyde og 425 andre trommelyde
  • Der medfølger alt! Pads, kabler, stativ, stol, hovedtelefoner, audiokabel og trommestikker
Model/varenr.: Donner DED-100

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

 

DED-100 er nyt digitalt trommesæt, fra Donner. Det er konstrueret og designet med de bedste af de teknologier og komponenter, der bruges på elektroniske trommesæt i dag.
Det er 100 % komplet og kræver kun en smule, simpel samling, inden det er klart til brug.
DED-100 er bygget op omkring et robust stativsystem, som ikke kun er holdbart, men som også er let at indstille, så du får det bedste og sundeste udgangspunkt for at komme i gang med at spille. Og så ser det jo ret godt ud!
Det er udstyret med mesh skind, som gør at det føles mere som et gammeldags akustisk trommesæt, end de vanlige elektriske trommesæt, som er udstyret med gummipads. Mesh skindene giver også trommesættet en lavere egen støj, så du generer mindst muligt, hvis du skal bruge trommesættet i dit hjem.
DED-100 lydmodulet tilbyder en lang række features, som gør det idéelt som øvesæt derhjemme, men er også robust og vellydende som et live-sæt eller til øvelokalet.

DED-100 lydmodul

Det nye DED-100 lydmodul er bygget med, hvad Donner kalder for IDCT (Intelligent Dynamic Clarity Technology), så du får en flot og naturtro trommelyd ud af dit trommesæt. Der er lagt 30 komplette trommesæt ind i modulet og i alt 425 fede tromme- og percussionlyde. Så uanset hvilken musikgenre du skal bruge DED-100 til, så kan du være sikker på, at der er rigeligt med relevante lyde til dig også.
Den intuitive og simple brugerflade giver dig muligheder for at tilpasse og optimere de forskellige kits og lyde.
Der er naturligvis også udgang til hovedtelefoner på DED-100 modulet, så du kan øve hjemme, uden at skulle koble trommesættet til et PA-anlæg.

Komplet trommesæt

DED-100 sættet består af tre 8” tom-tom pads med mesh skind, en 8” lilletromme pad med to zoner samt en 6” storetromme pad, der også er forberedt til dobbeltpedal, hvis du får brug for det. 
Der er en 10” crash bækken pad og en 10” ride bækken pad med choke funktion, så du kan dæmpe det med fingrene, og så er der en 10” hihat pad, som både kan lyde som en lukket, halvåben og åben hihat via pedalen.
Der medfølger desuden et stabilt og multijusterbart aluminium-rack til at montere trommer og bækkener på, alle nødvendige kabler, en trommestol, hovedtelefoner og trommestikker. Så du skal blot montere komponenterne på stativet, forbinde pads med lydmodulet samt sætte strømkablet i stikkontakten – og så er du klar til timevis af sjov.

Brugbare funktioner

Der er bygget flere særdeles brugbare og hjælpsomme funktioner ind i DED-100 lydmodulet. Blandt andet er der 10 indbyggede stykker musik, du kan øve til, og hvis du foretrækker at øve til specifik musik, kan du tilslutte enten din mobiltelefon eller MP3 afspiller i AUX indgangen og afspille din eget musik gennem DED-100 lydmodulet.
Desuden er der indbygget sequencer, metronom og en optagefunktion, så du kan genlytte dit eget spil og på den måde have mulighed for at optimere og forfine dine talenter. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: