Donner DED-20 el-trommesæt

499,00

Donner DED-20 el-trommesæt

  • Ultrakompakt elektronisk trommesæt fra Donner
  • 7 pads og 2 pedaler
  • Indbyggede højttalere og hovedtelefonudgang
  • Afspil musik fra eksterne enheder – mobil/tablet
  • MIDI kompatibel og USB-C udgang
  • Der medfølger strømforsyning, USB-kabel, minijack kabel og trommestikker

Her er der et produkt, som er sjovt nok til at være et legetøj og seriøst nok til at være et decideret musikinstrument, og det bruges på begge måder over hele verden af både børn og voksne.
Kort fortalt, er det bare et ultrakompakt elektronisk trommesæt med fede lyde og mange underholdende og brugbare funktioner.

7 pads, 2 pedaler og 2 højttalere

På DED-20 har Donner placeret 7 silikone pads, som er lavet så de har en meget lav egen støj. Derudover følger der to fodpedaler med, som du kan bruge som stortromme og hihat pedal.
Bagerst sidder der to effektive højttalere på 2,2 watt hver.

Lyden i DED-20

Trommelydene i DED-20 er meget nøjagtigt samplet, så de lyder så godt som muligt, og det er primært de to små højttalere, som sætter begrænsningen for, hvor godt DED-20 lyder. Hvis du kobler høretelefoner til eller kører lyden ud i et større anlæg, vil du endnu tydeligere kunne høre kvaliteten af de benyttede samples, eller du kan bruge DED-20 til at imponere dine venner eller familie til fester o.l.

Der er lagt flere lyde og sange ind i DED-20, som du kan bruge og spille til, og du kan desuden tilslutte en ekstern enhed, hvorfra du så kan afspille din egen yndlingsmusik og spille til den på DED-20. På den måde kan DED-20 også bruges til blot at lytte til musik på.

Indspilning og læring

Du kan tilslutte DED-20 til din computer via den indbyggede USB-C indgang, så du også kan bruge den på forskellige undervisning- og spil apps. Eller du kan bruge den til at indspille trommer på din egen indspilningssoftware. DED-20 kan også optage optil 180 sekunders trommespil internt, så du kan gemme en spontan opstået idé eller analysere dine egne evner efterfølgende.

Specifikationer

Dybde: 32 cm
Bredde: 40 cm
Højde: 10 cm
Nettovægt: 1 kg
Samlet Vægt Inkl. Emballage: 1.7 kg
CompatibilityGeneral: Midi
Number Of Songs: 12
Number Of Cymbal Pads: 3
Drum_module: DED-20
Model/varenr.: DN-EC6702
Vægt: 1 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: