Donner DED-70 el-trommesæt

1.999,00

Donner DED-70 el-trommesæt - 

  • Elektrisk trommesæt til børn
  • 9 komponents digitalt trommesæt
  • Monteret med mesh skind
  • 10 komplette trommesæt lyde og 68 andre trommelyde
  • Indbygget undervisningsfunktion
  • Der medfølger alt! Pads, kabler, stativ, stol, hovedtelefoner og trommestikker

DED-70 er nyt digitalt trommesæt, fra Donner, til børn. Det er konstrueret og designet med mange af de teknologier, der i dag bliver brugt i de trommesæt, der henvender sig til voksne og rutinerede trommeslagere.

DED-70 har desuden et robust stativsystem, som ikke kun er holdbart, men som også er let at indstille, så dit barn har det bedste og sundeste udgangspunkt for at komme i gang med at spille. Og så ser det godt ud!
Det er udstyret med mesh skind, som gør at det føles mere som et gammeldags akustisk trommesæt end de gummi-pads, som man typisk ser på de fleste elektriske trommesæt. Mesh skindene giver også trommesættet en lavere egen støj, så det ikke generer resten af husstanden.

DED-70 er også udstyret med et undervisningsmodul, som giver dig mulighed for at spille sammen med en række indbyggede sange, men som også indeholder underholdende trommeøvelser, som dit barn kan få stor fornøjelse og læring af.

DED-70 lydmodul

Det nye DED-70 lydmodul er bygget efter, hvad Donner kalder for IDCT (Intelligent Dynamic Clarity Technology), så du får en flot og naturtro trommelyd ud af dit trommesæt. Der er lagt 10 komplette kits ind i modulet samt 68 andre fede tromme- og percussionlyde. Så uanset hvilken musikgenre dit barn holder af, så er der med sikkerhed mindst én lyd, der passer.

Den intuitive og simple brugerflade giver dig muligheder for at tilpasse og optimere de forskellige kits og lyde.
Der er naturligvis også udgang til hovedtelefoner på DED-70 modulet, så dit barn kan spille uden at genere omgivelserne.

Komplet trommesæt

DED-70 sættet består af fire 6” trommepads med mesh skind og 3 bækkenpads af gummi samt en hihat pedal og en stortrommepedal. Hihat pedalen lader dig vælge mellem lukket, halvåben og åben hihat lyd, når du slår på hihat gummipad’en, mens stortrommepedalen frembringer en stortrommelyd, blot du træder på den.

Der medfølger desuden et stabilt og multijusterbart metal-rack til at montere trommer og bækkener på, alle nødvendige kabler, en trommestol, hovedtelefoner og trommestikker. Så du skal blot montere komponenterne på stativet, forbinde pads med lydmodulet samt sætte strømkablet i stikkontakten – og så kan dit barn gå i gang med at tromme løs.

 

Specifikationer

Samlet Vægt Inkl. Emballage13.9 kg
Number Of Drum Pads4
Number Of Drum Sets10
Number Of Songs12
Number Of Sounds68
Number Of Cymbal Pads3
Drum_moduleDED_70
Model/varenr.: DN-EC6700
Vægt: 13,9 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: