NUX DP-2000 el-trommesæt

2.399,00

NUX DP-2000 el-trommesæt

  • Trommemaskine med 8 pads
  • 20 presets der inkluderer alle stilarter
  • Layer-funktionen kan opdele en pad i to dele
  • USB-port til tilslutning af Bluetooth-modul og USB-drev
  • Wav importfunktion
  • Tre interfaces til eksterne triggere
  • Kan let integreres med et elektrisk eller akustisk trommesæt

NUX DP-2000

DP-2000 er en kraftfuld integreret percussion pad. Med dens 8 trykfølsomme og uafhængige slagpuder inkluderer DP-2000 ikke kun de naturtro akustiske tromme-samples fra NUX dyreste elektriske trommesæt, DM-8, men også vellydende percussion og elektroniske trommesamples. Du kan desuden udvide lydbiblioteket ved at importere dine egne trommesamples med en USB-disk. 
De 8 anslagsfølsomme pads har alle LED-lys, hvor lysstyrken ændrer sig alt efter, hvordan du slår på dem. Dette skaber et udtryksfuldt lysshow på en mørk scene.
DP-2000 har et nydesignet UI interaktivt interface, der giver dig en meget simpel og let arbejdsgang. 
Derudover inkluderer DP-2000 indgange til eksterne udløsere, så du let kan tilslutte en hi-hat-pedal eller en ekstern stortromme, og dermed gøre DP-2000 til et mini e-trommesæt.

Højkvalitets lydbibliotek

DP-2000 inkluderer et udvalg af samples fra både akustiske og elektroniske trommesæt, men har også et udvalg af forskellige percussionlyde, så DP-2000 imødekommer de kunstneriske behov hos musikere indenfor mange forskellige musikgenrer. Yderligere redigeringsparametre giver dig mulighed for at tildele og redigere positionen for hver tone, tonehøjde, fase og andre detaljerede parametre.

Endnu flere muligheder

DP-2000 kan være et effektivt aktiv på scenen ved, siden af dit akustiske trommesæt, eller du kan bruge MIDI In/Out-portene til at gøre det til en sekundær trommemodul til dit elektroniske trommesæt.

Effekter

DP-2000 inkluderer seks indbyggede effekter, der kan tildeles slagpuderne eller som BUS-effekter via FX-funktionen på panelet.

USB-C porten - DP-2000’s bedste og mest kraftfulde ven

Udvid nemt dit lydbibliotek i DP-2000 ved at bruge den indbyggede USB-port til at indlæse dine yndlingstromme- og percussionsamples fra et USB-drev, eller brug det til at afspille WAV-filer, hvilket gør DP-2000 til et endnu mere alsidigt aktiv under live-optrædener og i øvelokalet.

 

Specifikationer

Længde41 cm
Bredde31 cm
Højde4,5 cm
Nettovægt3 kg
Samlet Vægt Inkl. Emballage5 kg
Number Of Drum Pads8
Number Of Drum Sets20
Playback Format.wav
Number Of Presets20
Drum_moduleDP-2000
Model/varenr.: NUX-DP2000
Vægt: 13,9 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: