Fra: Acus

Acus Allaround 8 Black akustisk-guitar-forstærker

7.499,00

Acus Allaround 8 Black akustisk-guitar-forstærker - Virkelig god kvalitets lyd og med 360 graders lyd.

  • Forstærker til akustiske instrumenter
  • Omsluttende 360 graders lyd
  • 6,5” coaxial højttaler
  • To kanaler
  • Bluetooth
  • 50 watt ydelse
  • Batteridrift via powerbank (15 watt)

 

Specifikationer

Acus Allaround 8 Black

Dybde22 cm
Bredde22 cm
Højde54,5 cm
Nettovægt7,3 kg
Samlet Vægt Inkl. Emballage8 kg
Kanaler2
ChorusNo
Effekt LoopNo
Equalizer2-band
Line OutYes
MastervolumenYes
MIDINo
MikrofonYes
ReverbYes
Højttaler Emuleret UdgangNo
StromAdapter (included)
USBNo
Vibrato/TremoloNo
Effekt50 watt
PurposeAllround
AUX IndgangYes
BluetoothYes
Amplifier FormatCombo
TypeTransistor
HovedtelefonudgangNo

 

Acus ALLAROUND 8 er en alsidig og højt ydende akustisk-forstærker, der leverer enestående lydkvalitet og fleksibilitet til dem, der har brug for naturlig forstærkning af akustiske instrumenter.

ALLAROUND 8 er lavet i et slankt og moderne design og har en særlig højttalerkonfiguration, som giver en omsluttende, 360 graders lydoplevelse. Allarounds 6,5” højttaler er monteret i Allarounds flotte trækabinet, i et basreflex design, således at lyden fra forstærkeren spredes ud til alle sider, lidt på samme måde som lyden fra et akustisk instrument spreder sig i et lokale.

Den akustiske forstærker er udstyret med 2 kanaler, hvor den første kanal er til instrument/mikrofon, mens den anden kanal er en AUX kanal til musikafspilning via enten TRRS minijack eller via Bluetooth Audio. En højkvalitets forforstærker, en 2-bånds EQ og en indbygget rumklang giver dig fuld kontrol over din lyd. Allaround kan levere 50 watt lyd, hvis den er sluttet til en stikkontakt, men den kan ligeledes køre på batteri, hvor den, via en powerbank (medfølger ikke), kan levere op til 15 watt.

Uanset om du er singer-songwriter, soloartist eller en del af et band, har ALLAROUND 8 alt hvad du behøver for at tage din optræden til næste niveau. Dens kompakte størrelse og lette konstruktion gør den nem at transportere til koncerter eller øvelser, og de alsidige tilslutningsmuligheder gør den kompatibel med en lang række instrumenter og mikrofoner.

Så hvis du leder efter en højkvalitets og alsidig akustisk guitarforstærker, der leverer enestående lyd og ydeevne, er Acus ALLAROUND 8 et oplagt bud.

Model/varenr.: ACU-ALLAROUND8-B
Vægt: 8 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: