Fra: Vox

Vox - Mini SuperBeetle

2.995,00

Vox - Mini SuperBeetle - Mini og mægtig, den helt nye VOX MINI SUPERBEETLE 25 arver det ikoniske udseende fra 60'erne og tilføjer et helt nyt analogt "NuTube"-kredsløb til autentisk rørtone. Komplet med den ikoniske krom-stander og har den karakteristiske VOX-stil - MINI SUPERBEETLE leverer lyden fra en klassisk VOX-forstærker i en kompakt, "Cool" pakke.

 • Ikonisk design arvet fra de klassiske britiske Vox forstærkere
 • Traditionelle VOX AC toner, drevet af Nutube kredsløbet, med en maksimal effekt på 50W (ved 4 Ohm)
 • Et åbent kabinet udstyret med en 10" Celestion-højttaler
 • Indbygget digital reverb & NuTube drevet tremolo
 • Indbygget digital reverb, der simulerer en "spring" reverb

   

 • Et klassisk design, der ser lige så godt ud som det lyder. En perfekt tilføjelse til hjemmet til enhver britisk rock-fan, selv som indretning

 • Højttalerudgang til parring med forskellige kabinetter

 • Hovedtelefon / Line-udgang til praksis eller optagelse

   

  Alvorlig lyd, der overstiger dens udseende
  Nutube er det nye vakuumrør udviklet i samarbejde mellem KORG og Noritake Itron. Denne drømmeanordning anvender vakuum fluorescerende displayteknologi for at opnå samme vakuumrør lyd og respons, samtidig med at de problematiske aspekter af et vakuumrør elimineres, og er begyndt at blive brugt af VOX såvel som andre musikinstrumentproducenter. Nutube er brugt i VOX MINI SUPERBEETLE, der reelt gengiver den tonale karakter af VOXs legendariske AC30. Den mousserende, chimey lyd, der har fanget guitarister i mere end halvtreds år, er levende og godt i denne nye forstærker. Derudover er den traditionelle VOX tremolo effekt også medtaget. Forstærkningen af ​​tremolo ændrer også dybden af ​​Nutube-forvrængning, der varierer lyden, hvilket resulterer i en ægte rørdrevet tremolo-effekt. Derudover er der tilføjet digitalt reverb, som simulerer en klassisk "spring reverb", der dramatisk forbedrer potentialet til at forme din lyd. Et ekstra højttalerkabinet kan også tilføjes til denne pakke for at få mere lydstyrke, når du har brug for det. MINI SUPERBEETLE er ikke blot en gengivelse af den klassiske stablede forstærker; det er en reel fantasi af forstærkeren, der er blevet opdateret for at imødekomme kundernes nutidige behov.

  En forstærker designet til fans af British Rock arv; spille det, og også nyde det som indretning
  VOX har en sofistikeret følelse af design, som er uovertruffen overfor ​​enhver anden guitarforstærker. Fra et historisk synspunkt er der ingen anden guitarforstærker, der resonerer så stærkt med musik entusiaster i både udseende og lyd. I løbet af VOXs historie står AC100-stabelsættet indpakket i sin kromramme, som en af ​​de forstærkere, der eksemplificerer VOX og dens varige indvirkning på popkulturen under højden af ​​den britiske invasion. VOX MINI SUPERBEETLE udstråler ånden i den skinnende historie og er den sjældne forstærker, som du vil nyde, ikke kun mens du spiller på den, men også som et dekorativt element i indretningen på dit værelse / øvelokale eller i hjemmet. Det er et privilegium, der understøttes af mere end 60 år af VOX´s historie.

Model/varenr.: mini superbeetle
Vægt: 8,7 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Specifikationer: 

Input/Output: INPUT, SPEAKER OUTPUT x 2, PHONES/LINE

Controls: GAIN, TREBLE, BASS, REVERB, TREMOLO, VOLUME, EQ FLAT/DEEP, ECO ON/OFF, Impedance 4/8/16

Speaker: 1x10" Celestion Custom speaker, Maximum input 50 W RMS 8 ohm 

Valve: Nutube 6P1

Output Power: Maximum approx. 50 W RMS@4 ohms, 25 W RMS@8 ohms, 12.5 W RMS@16 ohms

Current Consumption: 3.43 A

Effects: Digital reverb, Nutube tremolo

Dimensions (W x D x H): 323 mm x 180 mm x 596 mm /12.7" x 7.09" x 23.5"

Weight: 8.7kg/19.18 lbs.

Included Items: AC adapter (DC 19 V), AC cord, Speaker cable

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer