Fra: T-Rex

T-Rex - Replica

2.195,00

REPLICA - WORLD'S BEST DELAY PEDAL
T-Rex Replica delay har vundet så meget ros og modtaget så mange gode anmeldelser, at det er svært at vide, hvor man skal begynde med at beskrive, hvad der har gjort denne pedal så fænomenal.
Er det den perfekte blanding af kontroller, den geniale tap control funktion og den forbavsende varme tone?
Replica leverer alt, hvad de mest krævende guitarister kunne ønske sig i en delay pedal - hvilket sandsynligvis er hvorfor guitarhelte, lige fra Pete Townsend til John Mayer, kan stole på Replica´en for at hjælpe med at levere deres fede lyd.
 

TOTAL KONTROL
En af Replicas mest fremragende funktioner er dens "toggle-switch tap control" (Tap Tempo knappen). For at indstille den delay-hastighed du har behov for, i forhold til tempoet for den pågældende sang du spiller, er alt hvad du skal gøre, at tappe tempoet på tap tempo knappen. Dette holder din delay i tempo, selvom du ændrer tempoet - f.eks. sænker tempoet i slutningen af ​​en sang. Det tager virkelig delay-kontrol til det næste niveau.

VARM, ANALOG TONE
Som alt, hvad T-Rex ellers laver, er Replica en musiker pedal, bygget af musikere og til musikere med kun én ting i tankerne: utrolig tone. Første gang du hører Replica, tror du ikke dine egne ører. Den leverer en rørformet varme, der får det bedste frem i din naturlige lyd/tone og uden at tage overhånd ved at tilføje for meget "farve" til lyden.

Replica delay pedalen indbefatter alt, hvad T-Rex Engineering står for: De perfekte funktioner, enkel og nem at bruge, intuitivt design og den har den ekstraordinære tone. Prøv den i dag i Guitarhuset og du vil opdage at det er den eneste delay pedal, du nogensinde vil have brug for i din levetid med god musik.

JUST LEAVE IT ON! - MOST PLAYERS SAY 

Det er svært at tro, at denne delay pedal er digital. Den giver varmen fra ​​all-tube-ekko og også en cool digital delay i studiekvalitet. Alle bekvemmeligheder i ​​én pedal!

TIME, REPEAT, MIX og LEVEL knapene giver mulighed for hurtig og præcis kontrol. En Hi-cut-knap skærer højfrekvenserne på gentagelser - perfekt simulering i tonen - nøjagtigt som i en 60´s tape-ekko.

Med et simpelt flip af en switch kan du ændre delay under-inddelings-parametrene fra 1/4 til 1/8 tripletter, og for at gøre delay´en perfekt til dit formål, tilføjede vi endda en Tap-Tempo-switch for at få dig præcis i tempoet tilsammen med din tone/lyd.

Prøv den og får lyst til at købe den!

Model/varenr.: replica
Vægt: 0,38 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

TECH SPECS

Input impedance @ 1KHz Higher than 1M Ohm
Output impedance @ 1KHz Lower than 1K Ohm
Power supply 12V DC or 12V AC (T-Rex FuelTank)
Minimum power supply voltage 10,8V DC
Maximum power supply voltage 12,5V DC
Current draw @ 12V DC 120 mA
Maximum input signal V p-p 1,7V p-p
External connectors input jack, output jack, direct jack, 12V AC/DC jack, midi (5 pole female din plug)
Controls on/off, echo, repeat, tempo, level, brown, subdivision, tap tempo, input level
Pedal size incl. knobs (W x H x D) 100 x 55 x 120 mm / 3,9 x 2,2 x 4,7 inch
Weight excl. packaging 0,38 kg / 13,4 oz

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: