Fra: T-Rex

T-Rex - Replicator **UDSOLGT**

6.445,00

REPLIKATOR TAPE ECHO
Der var engang hvor en "bucket brigade" var en håndfuld brandmænd, og digital processing blev kun udført af computere på størrelse med et hus. Ekko-effekter blev stort set udført ved at bruge magnetbånd, der blev kørt af en motor - det var et så "cool sounding" koncept, men størrelsen, vægt og brugervenligheden var altid en udfordring for musikerne.

Det var dengang, nu er det nu!

Replikatoren er T-Rex Engineering's svar på den ultimative tape-ekkoenhed, komplet med en motor, "magnetic heads" og en "tape cartridge". Målet var at lave en båndekko enhed, der kunne klare lydkvaliteten af ​​de gamle ekko enheder, men overgå dem i funktioner. Størrelse, brugervenlighed og supersnabb tape udskiftning var indlysende forbedringsområder, men i vi har også sat tap tempo på, to afspilningshoveder til tre udgangstilstande og en kormodus, der modulerer tonehøjden af ​​ekkoerne.
To expression indgange giver musikeren mulighed for at styre delay-time og feedback i realtid for øjeblikkelig synth-noise.
Båndpatronen (fås separat) kan udskiftes på få sekunder, og kredsløbets høje "headroom" giver dig også mulighed for at bruge denne pedal til at behandle line-signaler (keyboards, P.A. aux sends, preamp osv.).
Forskellen mellem et super præcist, nøjagtigt digitalt ekko og replikatoren er, at der er en vis mængde uforudsigelighed i lyden af et kasette​​bånd. Det har sit eget liv, næsten. Og den personlighed omsættes til et meget naturligt lydende ekko, som vi mener lyder mere som et instrument end en lydeffekt.

HANDCRAFTED I DANMARK

  • 100% analog signal
  • True bypass
  • Two playbackheads for three modes of operation
  • Tap tempo
  • Kill dry switch
  • Expression pedal control of time and feedback
Model/varenr.: replicator
Vægt: 1,9 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

TECH SPECS

Input impedance @ 1KHz Higher than 450K Ohm
Output impedance @ 1KHz Lower than 25K Ohm
Power supply 24V DC, center negative
Current draw @ 24V DC 300 mA
Maximum input signal V p-p 7,8V p-p (+11dBu)
External connectors input, feedback, speed, output, 24V DC jack
Controls master level, chorus, saturate, delay level, feedback, delaytime, on/off switch, heads switch, chorus switch, tap switch
Pedal size incl. knobs (W x H x D) 235 x 70 x 173 mm / 9,25 x 2,75 x 6,81 inch
Weight excl. packaging 1,9 kg / 67 oz

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer