Ibanez PTPRE - Pentatone Preamp

1.695,00
1.830,00
Du sparer: 135,00

Ibanez PTPRE - Pentatone Preamp

PTPRE er en sonisk kamæleon, en dist, preamp, EQ, boostpedal, der kan lyde som næsten alt. Næsten enhver lyd, du leder efter, er her, fleksibel har netop fået en helt ny betydning.

Pedalen starter med et preboost, hvor du kan indstille de lyde, du vælger at bruge. Så kommer en gain, der går fra bare et lille knæk til mængder af overstyring, hvor mængden af ​​gain kan presses endnu mere på med pre boost-knappen. Efter gain har du en bas- og en diskantkontrol for hurtigt at kunne justere til det rum, du spiller i. En niveauknap til at indstille hele lydstyrken til og en lys kontakt, der åbner op for diskanten.

Efter dette kommer en ekstremt fleksibel parametrisk EQ, hvor du kan få adgang til at finjustere enhver frekvens, en guitar er i. Du kan bogstaveligt talt forme den, som du vil, skære eller booste de frekvenser, du vil. Fra venstre mod højre kan du justere alle frekvenser fra 30hz op til 14,5kHz med 10 dB boost eller skære ned på udvalgte frekvenser. EQ og pre boost kan også styres, tænd/sluk, med en ekstra fodkontrol (medfølger ikke).

Efter alt dette har du et post-boost, hvor du kan skrue lydstyrken mere op for eksempel en solo eller at booste forstærkeren mere. Sidst i kæden har du en meget effektiv noicegate, der giver dig mulighed for at få tingene stille selv med ekstreme mængder distortion uden at påvirke lyden undtagen ved ekstreme indstillinger.

Pedalen har også, som en bonus, vist sig at lyde rigtig godt sat direkte i et lydkort.

Footswitches: Bypass, Post Boost ON/OFF.
Toggle switches: Pre Boost ON/FF, Bright, 5-band Parametric Equalizer ON,OFF, Noise Gate ON/OFF,
I/O's: Input, Output, Footswitch.
Dimension: W-146mm, D-128mm, H-59mm.
Weight: 1.0 kg (incl. battery).
Required current: 110mA@9V.
Power supply: 9V battery or External DC9 volt adapter.

Model/varenr.: 311093002610
Vægt: 1 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer