Fra: T-Rex

T-Rex - Vulture Distortion **UDSOLGT**

1.095,00

DISTORTION MED "LOW AND FAT BOOST"
T-Rex Vulture startede sit liv, da Michael satte en af ​​de allerførste pedaler til som T-Rex lavede. Denne pedal havde den rette lyd til det, som vi virkelig  søgte efter, men den var lidt "grungy" i low-end spektret. Vi ønskede at lave en pedal med den lyd, men med en strammere, mindre "fuzzy" low end og med mere gain.
Vi åbnede pedalen og målte målrettet alt i den for at finde ud af, hvorfor det lød så godt og vi fandt et par modstande, der ville være bedre med andre værdier.
Var det ændret tidligere i livet, eller var det bare en meget god lydfejl, da den blev lavet i Lars´s 'kælder tilbage i 90'erne?
Alt vi viste var, at den grundlæggende lyd var cool, og vi lod det være ved det, og fortsatte med at fokusere på at få low-end "tight" - men BIG!
Frugten af ​​vores arbejde er en pedal, der har en stor "throaty" distortion og med lidt mere bid, men low-end og den lave mellemtone kan formes på mange måder takket være low- og fat boost knapperne. Dette muliggør det for musikeren at komme ufattelige mængder low-end, men distortionen forbliver stram og ikke mudret.

LOW-BOOST OG FAT-BOOST? ER DET IKKE OVERKILL?
Vi kunne have lavet pedalen med bare en "bas" -knap, men det ville kun få dig et stykke af vejen. Den lave boost vil tilføje en masse af det, vi alle elsker fra de tunge 4x12 kabinetter, men det er ikke nødvendigvis det, du har brug for, hvis du leder efter mere "body" i lyden, selvom det kan gøre den lille combo forstærker du spiller på til jam-aftener til noget større.
"The fat boost" er designet til at tilføje mere vægt og "punch" til lyden, hvilket giver de øverste strenge en masse bund - næsten som om du gik to trin op i strengetykkelse, og "punchen" er mere et "slag i brystet" end et "Spark i fjæset".
Hemmeligheden til Vulture er den justerbare boost og tone knap hvilket giver en optimal lyd, når distortionen justeres, ligesom på en forstærker. Det er fristende at skrue op på alle knapperne, men vi kan stadig huske hvad der skete, da vi tog boostknapperne af og satte gain til over "klokken 3" ... "Hmm, måske har jeg ikke brug for en tokanals forstærker alligevel".

Model/varenr.: Vulture distortion
Vægt: 0,218 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

IMPROVING DISTORTION

  • Wide range of gain levels
  • Wider range of distortion sounds
  • Selected components for better tone
  • Huge bottom end available at the turn of a knob
  • Highly tweakable with a simple layout and small form factor
  • More flexibility, due to the added low-boost and fat-boost knobs

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer