Donner DJB-510B el-bas olympic white

1.799,00

Donner DJB-510B el-bas olympic white - Fin baspakke med taske, kabel, skulderrem og fingerstøtte - dog uden forstærker - købes separat.

  • Fin elbas fra Donner
  • Inspireret af den legendariske Fender Jazz Bass
  • Passer til de fleste stilarter
  • 2 single coil pickupper
  • Inklusive gigbag, kabel, skulderrem og finger-støtte

Donner DJB-510B er en 4-strenget el-bas, som er inspireret af den legendariske Jazz Bass fra Fender, men som kan langt mere og andet end ”bare” at spille jazz. Den bliver leveret 100% klargjort til dig, og der medfølger en gigbag, så du kan transportere den sikkert, en skulderrem, et jack-kabel og en finger-støtte, som du kan vælge at montere. Så hvis du har en basforstærker, er du klar til at spille med det samme, den kommer ind ad din dør.

For at kunne levere den klare og fyldige lyd, som denne type el-bas er kendt for, er Donner DJB-510B udstyret med to Donner single-coil jazzbass pickupper. De to pickupper har individuelle volumenkontroller, som giver dig mulighed for at balancere lyden mellem de 2 pickupper, hvilket giver dig masser af muligheder for at farve din lyd til lige præcis den musikgenre, du spiller.

DJB-510B er monteret med et gribebræt af laurbærtræ og 20 bånd og har en behagelige jazzbas-kropsform med konturer som gør, at den ligger rigtig godt ind til kroppen. Så uanset om du står op og spiller med den tilhørende skulderrem, eller om du sidder ned og øver, er DJB-510B en behagelig, pålidelig og fornøjelig begynderbas med fede vintage-vibes.

Model/varenr.: DN-EC1389
Vægt: 4,25 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: