Ibaneez JS1CR Chromeboy. **UDSOLGT**

41.550,00
  • Ibanez JS1CR Chromeboy
  • Joe Satriani Signatur model i Chrome
  • Sustain pickup
  • Verdensklasse kvalitet
  • En fremtidig klassiker
Model/varenr.: JS1CR

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

JS1CR. (Chrome) Joe Satriani "Chrome Boy".

Lavet i Japan.

JS-modellen, som har været Joe Satrianis hovedinstrument i mange år nu, er en lidt mærkelig fugl i Ibanez-serien. Med en lidt anderledes nakkeprofil og spillefølelse for Ibanez, er det en guitar, der adskiller sig noget fra, hvad Ibanez plejer. Spillefølelsen kan måske beskrives som moderne vintage (det er ret tydeligt, hvor han har fået sin inspiration fra, da han spillede en JS).

 

En guitar hvor det er tydeligt at Joe tænkte tone, spillekomfort, bredde og mere tone.

JS-modellen er ganske enkelt en spilmæssigt meget tiltalende tonemaskine.

 

Chrome Boy er uden tvivl den mest ikoniske JS-model af alle.

De tidlige, som havde det problem, at kromoverfladen faldt af og misfarvede, er blevet sindssygt dyre samleobjekter.

 

Stallmicken er Joe's nye DiMarzio® Satchur8 ™, en Alnico 8-baseret pickup-kompatibel mellemtone, fuld, men klar bas og en varm, syngende diskant.

En perfekt pickup til bredde og bly.

 

Halsmikrofonen er en SUSTAINIAC® Driver, der er forbundet til en brugerdefineret "Stealth PRO", der er skræddersyet til Joes behov. Mikrofonen giver mange sjove muligheder for helt nye typer spil og lyde, foruden at den giver uendelig sustain, hvis du har lyst (indtil batteriet løber tør, skal måske tilføjes). Med SUSTAINIAC®-funktionen bliver den til en almindelig halsmikrofon.

Joe har altid ment, at de to ekstra bånd på en 24-bånds hals har flyttet halsmikrofonen for tæt på den stabile mikrofon og væk fra, hvad han anser for halsmikrofonens "sweet spot".Men efter meget arbejde med forskellige mikrofoner og test af udskiftning af halsmikrofonen med en humbucker i single coil-format, fandt han en løsning til at få de halsmikrofonlyde, han ønskede på trods af en 24-bånds hals. At halsen har flere bånd har også betydet, at formen på den nederste cut-away er lavet lidt dybere ind i kroppen. Ellers er det i både lyd og spilfornemmelse som de almindelige JS guitarer.Halsen er en 3-bit ahorn / bubinga hals med et palisander gribebræt med et medium bånd, der har modtaget Ibanez Prestige Fret Edge Treatment.Halsen har en profil Ibanez kalder JS og som er rundere og mere C formet end eksempelvis Wizard-halse. Gribebrættet er også mere buet (mindre fladt) end Wizard-halse. Stabil: EDGEStalden er Ibanez' klassiske EDGE, et velafprøvet svaj af absolut topkvalitet, der er blevet skabelonen for funktion og holdbarhed for flydestalde. Anses af mange for at være markedets bedste aflåselige svajsystem. Knivhængt stald med en fantastisk blød og medgørlig spilfølelse.Med lidt simpel vedligeholdelse og normal sund fornuft i håndteringen vil den holde atmosfæren hele livet (vores liv, ikke staldens).Svingarmsbeslag, der fungerer med UTA20 Ultralite Tremolo Arm ™
Specs:
3-delad Lönn/Bubinga JS hals.
Rosewood gribebræt
Mother Of Pearl halsinlæg.
Medium band med Prestige Fret Edge Treatement.
Alder (Al) kropp.
JS EDGE tremolo.
SUSTANIAC (S) hals pickup.
DiMarzio Satchur8 stall pickup.
High-pass filter.
Krom hardware.
Hardcase.

Halsen:
648mm/25.5" mensur.
Bredd vid sadel: 42.8mm.
Bredd vid 24 band: 56.4mm.
Tjocklek vid första band: 20mm.
Tjocklek vid 12 band: 22.3mm.
Radius: 250mmR.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer