Ibanez GRG7221-BKF

2.575,00

Ibanez GRG7221-BKF

GIO
En guitar behøver ikke at være dyr for at lyde godt. GIO-serien er lavet til guitarister, der søger Ibanez-spilbarhed og god kvalitet til en lavere pris. Enormt billige guitarer, der både lyder godt og er nemme at spille på. GIO findes i flere forskellige varianter og modeller og har alle det til fælles, at de er enkelt bygget men robuste og langt over begynderniveau.

7-strenget
Siden Ibanez producerede den 7-strengede version af JEM, kaldet Universe, i samarbejde med Steve Vai, har det været den uovertrufne leder inden for fremstilling og udvikling af 7-strengede guitarer.
I hænderne på kreative guitarister fører deres 7-strengede instrumenter til udvikling af helt nye stilarter og giver helt nye muligheder for udtryk. Det har haft størst effekt indenfor hård rock, med tunge og intense riffs, men det er ikke alt... Selv indenfor jazz og fusion er der mange kunstnere, der har taget det bredere register til sig, som en 7-strenget guitar giver. Især fordi muligheden for nemt at tilføje bastoner i flere positioner og skabe nye spændende akkordharmonier.

Specs:

- GRG Maple neck
- Poplar body
- Rosewood fretboard w/White dot inlay
- Jumbo frets
- Fixed bridge
- Std. H Pickups
- Black hardware

Neck in numbers:

Scale: 648mm/25.5"
Width at Nut: 48mm
Width at Last Fret: 68mm
Thickness at 1st: 20.5mm
Thickness at 12th: 22.5mm
Radius: 400mmR

Model/varenr.: GRG7221-BKF
Vægt: 4,6 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: