Ibanez - QX527PB-ABS - 7 strenget

9.099,00
10.095,00
Du sparer: 996,00

Ibanez - QX527PB-ABS - 7 strenget

QX527PB-ABS. (Antik brunfarvet). Elektrisk guitar med gigbag, Ibanez Quest Headless 7-strenget.

Q-serien er en serie af helt nyudviklede hovedløse instrumenter fra Ibanez. Mange vil se dem som en logisk udvikling af den succesfulde EHB-basserie, og allerede da de blev udgivet i slutningen af ​​2019/begyndelsen af ​​2020 begyndte folk at spekulere i, hvornår guitarerne ville ankomme. Det er usædvanligt, at alle dem, der spekulerede vildt på internettet om en ny hovedløs guitarserie, havde helt ret, Q-serien var allerede under udvikling dengang, og nu er den her.

Hovedløse instrumenter er i sig selv ikke noget nyt for Ibanez, og de udgav sådanne instrumenter tilbage i midten af ​​80'erne og er siden kommet og gået i forskellige serier og modeller. På trods af disse tidligere erfaringer, valgte de at starte fra bunden med alt på Q-serien. Alt blev designet fra bunden og optimeret til perfektion, alt på Q-serien er nyt og udviklet specielt til Q-serien.
Nogle ting er der selvfølgelig altid, såsom den åbenlyse mangel på et traditionelt guitarhoved med stemmeskruer og så det lige så åbenlyse, at stemmemekanismen er på kroppen i stedet for.

Specs:
• Parallel Wizard-7 5pc Roasted Maple/Bubinga neck.
• Poplar Burl top/Nyatoh body.
• Roasted Birdseye Maple fretboard w/Mother of Pearl off-set dot inlay.
• Jescar EVO Gold frets.
• Ibanez Custom String Lock.
• Ibanez Mono Tune bridge.
• Ibanez Quantum 58-7 (H) neck pickup.
• Ibanez Quantum 58-7 (H) bridge pickup.
• dyna-MIX 10 switching system w/Alter switch.
• Cosmo Black hardware.
• Luminescent side dot inlay.
• Gigbag included.

Halsen:
• 648mm/25.5" mensur.
• Bredd vid sadel: 47mm.
• Bredd vid 24 band: 67mm.
• Tjocklek vid första band: 19mm.
• Tjocklek vid 12 band: 19mm.
• Radius: 508mmR.

Model/varenr.: 310550401414
Vægt: 4,7 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Træet i kroppen.
Alle modeller har meget lette og meget ergonomiske kroppe af Nyatoh, som er et træ, der er mellem mahogni og lind med hensyn til tone og ligner mahogni i udseende, men hårdere end mahogni og mindre tilbøjelig til at vride sig. Kroppen er et meget ergonomisk design med meget velafbalancerede og strategisk placerede affasninger. Kombineret med den meget lette vægt gør dette guitarerne yderst behagelige at spille både siddende og stående.

Træ i hals/gribebræt.
Fælles for alle modeller er, at de har et meget smukt gribebræt af ristet birdseye ahorn og at halsen er en 3-delt konstruktion af ristet ahorn og bubinga (2 dele ahorn og 1 del bubinga). En både smuk og utrolig stabil halskonstruktion. Den syv-strengede model har en 5-delt hals lavet af samme materiale, 3 dele ahorn og 2 dele bubinga. Alle halsene har også truss stangjusteringen på et hjul ved halsbeslaget, virkelig nemt at justere hurtigt og nemt. Så enkelt, at du nemt kan gøre det mellem to sange på scenen.
Truss stængerne i alle modeller er desuden moderne dobbeltvirkende truss stænger, hvilket betyder, at det spænder i begge retninger.

Jascar EVO Gold båndstænger.
Fantastiske båndstænger et sted mellem rustfri og almindelig tonemæssigt og de holder markant længere end almindelige bånd og har en glat og flot overflade. De føles simpelthen nye og pæne mærkbart længere og giver en god tone med bid og tydelig adskillelse.

Q58 humbuckers / R1 single coils.
Pickups specielt designet til disse hovedløse guitarer.
Lidt over medium varm med en klar, klar tone magisk adskillelse. Du kan tydeligt høre alle toner i akkorder selv med meget gain på forstærkeren. Stram og veldefineret lavregister med en ret lys top, der aldrig bliver hård eller ubehagelig.
R1 single coil mikrofonerne er frekvensmæssigt velafbalancerede single coils med ekstremt lav brummen.
En singlecoil lyd, der nemt kan farves i mange forskellige retninger, uanset om du spiller rent eller forvrænget.

Brugerdefineret strenghætte og Mono Tune-bro.
Strengelåsen er en konstruktion i ét stykke, der er meget nem at arbejde med, når snoren knækker, og som holder strengen sikkert på plads. Sammen med Mono Tune-stalden, der er designet således, at du bruger almindelige strengesæt og ikke skal fortsætte med dobbelte kugleendestrenge, kan du roligt fortsætte på de strenge, du altid har brugt. Mono Tune stativet kan beskrives enklest da hver streng har sit eget stativ, de sidder ikke sammen men er ligesom 6 eller 7 standere der sidder ved siden af ​​hinanden. Det giver en rigtig god overførsel mellem strengens vibrationer og kroppen, hvilket giver en naturlig og organisk tone. Broen har også et meget bredt intonationsområde, så hvis du vil gentune og bruge tykkere/tyndere strenge er det ikke noget problem. Det er nemt at skifte strenge, nemt at stemme og nemt at justere. En meget velfungerende stald.

dyna-MIX switch
dyna-MIX9 på HSS-modeller og dyna-MIX10 på HH-modeller.
Dette er en funktion lånt direkte fra den ekstremt succesrige AZ-serie og er simpelthen en lille switch, der giver dig adgang til mange flere nyttige mikrofonforbindelser langt ud over blot at kunne opdele en humbucker mikrofon. Ekstremt mange virkelig brugbare lyde, du normalt ikke har adgang til på en guitar med den pickup-konfiguration guitaren har.
Som navnet måske afslører, har du 9 forskellige lyde med HSS-versionen og 10 med HH-versionen.
Det unikke ved dyna-MIX-switchen er, at du undgår de store lydstyrkefald, du normalt får, når du leger med at skifte mikrofonerne og det betyder, at alle lydene virkelig er brugbare.

Modelspecifikke funktioner på QX er

Skrå bånd.
Enkelt forklaret er det, at alle bånd er vinklet i en 8 graders vinkel, bassiden vinklet mod pickupperne.
Det er altså ikke som viftede bånd, hvor der er forskellige skalaer på de forskellige strenge, men det er den samme 25,5 skala på alle strenge. Hvad det gør, er at gøre solo højere oppe i halsen nemmere og mere ergonomisk korrekt, da båndene følger den naturlige vinkling af dit håndled, noget der virkelig gør en forskel, hvis du spiller meget.

Parallel Wizard.
Parallel Wizard er en helt ny halsprofil til Ibanez og det er en hals der har samme tykkelse over hele halsen isf for at blive tykkere jo længere op ad halsen man kommer som guitarhalse traditionelt er.
Det betyder, at det føles det samme at spille på 3 bånd som på 17 bånd.
Halsen er 19 mm tyk over hele dens længde.
Gribebrættet på QX-modellen er også lidt fladere end på Q-modellen.
QX er 508 mmR og Q er 305 mmR.

Modelspecifikke funktioner på Q er.

Wizard C hals.
En hals med en rund C-profil, der starter ved 21 mm tykkelse og går op til 22 mm.
Den er derfor mærkbart tykkere end halsen på QX-modellerne.
En meget legevenlig halsprofil, der ligger ekstremt lækkert i hånden.
Gribebrættet på Q-modellen er også en smule rundere, mindre fladt, end QX-modellen.
Q er 305 mmR og QX er 508 mmR.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: