Donner DDP-200 el-klaver

6.999,00

Donner DDP-200 el-klaver

  • Flot og minimalistisk el-klaver fra Donner
  • Simpelt, lækkert med 6 flotte lyde
  • Indbygget låg og nodeholder
  • 88 hammervægtede tangenter
  • Inklusive 3 pedaler med sustain, damper og sostenuto
  • Indbyggede højttalere på 2 x 15 watt
  • Bluetooth og USB-input

 

DDP-200 er et simpelt, kvalitets el-klaver, der passer ind i de fleste hjem. Det fylder og vejer næsten ingenting i forhold til et akustisk klaver, og det har et flot nordisk design med brug af lækkert træ. 
Det kan, stort set, kun det samme som et akustisk klaver (og lidt til). Og så kræver det ikke andet end en stikkontakt, da det har indbygget forstærker og 2 højttalere.
Det har 88 vægtede tangenter, som egner sig godt til alle typer af pianister - hvad enten du lige er startet og gerne vil lære at spille med rigtige vægtede tangenter, eller om du er en rutineret pianist, der ønsker et klaviatur, som på et akustisk klaver. Det lækre klaviatur bliver godt beskyttet af det monterede låg, når du ikke spiller på det.
DDP-200 har flere gode og praktiske funktioner, som gør det oplagt til at have i et normalt hjem.
Til forskel fra et akustisk klaver, så kan du nemlig både skrue op og ned for volumen på klaverets indbyggede, og meget vellydende, højttalere, og hvis du vil spille i fred og ro og ikke vil forstyrre andre, så kan du tilslutte høretelefoner, hvilket gør DDP-200 helt lydløst for alle andre end dig. Lydmodulet og kvaliteten af de 6 indbyggede lyde er så høj, at DDP-200 også lyder helt fantastisk igennem et par gode høretelefoner.
Desuden skal et Donner DDP-200 aldrig stemmes!

Lid type folding cover
Number of keys 88
Vægtede tangenter Weighted
Type of keys Scaled hammer action
Touch sensitivity Yes
Polyfoni 128
Metronome 30 - 240 bpm
Speaker system 2 x 15 watt
Number of sounds 6
Number of songs 5
Split No
Pedal Sustain, damper and sostenuto
Effects Yes
Headphone output Yes
Bluetooth Yes
USB Yes
MIDI via USB
Strømforsyning Built in

 

Samlet vægt inkl. emballage: 40 kg

  Bredde 135,8 cm
  Højde 77,9 cm
  Dybde 32,2 cm
  Nettovægt 35 kg
 
 
 
 
 
Model/varenr.: DN-EC3008
Vægt: 4,1 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Klaviaturet

DDP-200 har et fuldvægtet hammer action klaviatur med 88 tangenter, som simulerer det akustiske klaver meget korrekt, og præcist reagerer på den kraft, hvormed du spiller på dem. Dermed er det et virkelig godt digitalt klaver til at erstatte et akustisk klaver eller flygel – uanset, om du er begynder eller rutineret, og uanset om det er til underholdning derhjemme, eller til undervisning eller læring. Tyngden i klaviaturet er til den lette side, så du kan spille både hurtigt, præcist og længe uden at blive træt i fingrene.

Avanceret lydmodul og indbyggede højttalere

Lydmodulet i DDP-200 er bygget op omkring den nyeste teknologi, så det er lyde fra en af de allerhøjeste hylder, du kan forvente fra DDP-200. Der er 6 indbyggede lyde, hvor hovedvægten er lagt på en meget flot og naturtro Grand Piano lyd samt en ret overbevisende Stage Piano lyd, men du kan altså også hygge dig med lidt lækkert organ og strings f.eks. Endelig har du 5 forskellige typer rumklang til rådighed, som lige kan give det sidste til en flot lyd.
Der er desuden en polyfoni i lydmodulet på hele 128 toner, så uanset hvor kompliceret musik du spiller, eller hvor meget du bruger de 3 pedaler, så kommer du aldrig til kort i forhold til at kunne give dit klaverspil en enorm dynamisk rækkevidde. Fra meget subtilt og dæmpet og til meget kraftigt og dramatisk.
De indbyggede højkvalitetslyde bliver naturligvis meget flot formidlet af et kraftigt forstærkersystem og 2 højttalere på 15 watt hver, som er bygget ind i et smart ”svævende” kabinet, som spreder lyden ud i hele det rum, klaveret står i.
Hvis du har brug for at kunne spille i et stille miljø, så har du mulighed for at tilslutte høretelefoner til en udgang i DDP-200, som er optimeret til netop høretelefoner, så du får den bedst mulige oplevelse.

Kompatibelt og med bluetooth

DDP-200 er kompatibelt med både iOS og Android enheder via bluetooth og har en USB-udgang, så du f.eks. kan bruge det til selvstudium, komposition eller undervisning via online kurser eller apps. Du kan også forbinde det til musikredigeringssoftware på en computer og bruge det til vellydende indspilninger eller til at afspille det hav af lyde, der typisk er tilgængeligt i sådan noget software.

Er du ny i el-klaver universet?

Det kan være en udfordring at manøvrerer rundt i alle de tekniske termer, der er omkring et el-klaver, og mulighederne kan nærmest synes endeløse. Men hvad har man egentlig brug for, når man skal have sit første el-klaver?
Du kan naturligvis læse dig til det hele på vores hjemmeside, enten i de enkelte produktbeskrivelser eller i én af vores mere informative blogs. Men, du kan også bare tage telefonen og ringe til os – vi elsker nemlig at shine lidt engang i mellem, når vi kan dele vores erfaring og viden med, blandt andre, dig.

Varen sendes kun til levering på hjemme adresse da det vejer for meget til pakkeshop ! 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: