Donner DDP-80 el-klaver

4.599,00

Donner DDP-80 el-klaver

  • Flot og minimalistisk el-klaver fra Donner
  • Simpelt, lækkert og med naturtro lyd
  • 88 hammervægtede tangenter
  • Inklusive pedal med sustain, damper og sostenuto
  • Indbyggede højttalere på 2 x 20 watt

DDP-80 er et såkaldt no-nonsens el-klaver, der passer ind i de fleste hjem. Det fylder næsten ingenting, det har et flot udseende af træ, det kan stort set kun det et almindelig akustisk klaver kan (og lidt til) og så kræver det ikke andet end en stikkontakt, da det har indbygget forstærker og 2 højttalere.

Det har 88 vægtede tangenter, som egner sig særligt godt til alle typer af pianister. Hvad enten du lige er startet og gerne vil lære at spille med rigtige vægtede tangenter og til rutinerede pianister, som ønsker et klaviatur, som på et akustisk klaver.

DDP-80 har flere gode og praktiske funktioner, som gør det oplagt til at have i et normalt hjem.
Til forskel fra et akustisk klaver, så kan du både skrue op og ned for volumen på klaveret, og hvis du vil spille i fred eller ikke vil forstyrre andre, så kan du tilslutte høretelefoner, så DDP-80 er helt lydløst for alle andre end dig. Og hvis du vil forstyrre rigtig mange, så har DDP-80 også en stereoudgang, som du kan koble til et PA-anlæg.

Number of keys 88
Vægtede tangenter Weighted
Type of keys Hammer action
Touch sensitivity Yes
Polyfoni 128
Speaker system 2 x 20 watt
Number of sounds 1
Layer No
Split No
Dual No
Pedal Sustain, damper and sostenuto
Built in recorder No
Effects No
Lineout Yes
Headphone output Yes 1 x stereo jack
Bluetooth No
USB USB to host
MIDI via USB
Strømforsyning Yes

Samlet vægt inkl. emballage: 27 kg

  Længde 126,8 cm
  Bredde 35,5 cm
  Højde 74,5 cm
  Nettovægt 21,3 kg
Model/varenr.: DN-EC3201
Vægt: 4,1 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Klaviaturet

DDP-80 har et fuldvægtet hammer action klaviatur med 88 tangenter, som simulerer det akustiske klaver meget korrekt, og præcist reagerer på den kraft, hvormed du spiller på dem. Dermed er det et virkelig godt digitalt klaver til at erstatte et akustisk klaver eller flygel – uanset, om du er begynder eller rutineret, og uanset om det er til underholdning derhjemme, eller til undervisning eller læring.

Avanceret lydmodul og indbyggede højttalere

Lydmodulet i DDP-80 er bygget op omkring den meget roste DREAM lydchip, så det er klaverlyd fra en af de allerhøjeste hylder, du kan forvente fra DDP-80. Der er desuden en polyfoni på hele 128 toner, så uanset hvor kompliceret musik du spiller, eller hvor meget du bruger de medfølgende pedaler, så kommer du aldrig til kort i forhold til at kunne give dit klaverspil en enorm dynamisk rækkevidde. Fra meget subtilt og dæmpet og til meget kraftigt og dramatisk, uden at skulle skrue op eller ned for volumen.
Al denne vellyd bliver meget flot formidlet af det kraftige, indbyggede forstærkersystem og de 2 stereo surround højttalere på 20 watt hver.

Hvis du har brug for at kunne spille i et stille miljø, så har du mulighed for at tilslutte et sæt høretelefoner til en udgang i DDP-80, som er optimeret til netop høretelefoner, så du får den bedst mulige oplevelse. Desuden er der en line-out, så du også kan koble DDP-80 på et PA-anlæg.

Kompatibelt

DDP-80 er MIDI kompatibelt og har en USB-udgang, så du eksempelvis kan bruge det selvstudium, komposition eller undervisning via online kurser eller apps. Du kan også forbinde det til musikredigeringssoftware på en computer og bruge det til vellydende indspilninger.

Er du ny i el-klaver universet?

Det kan være en udfordring at manøvrerer rundt i alle de tekniske termer, der er omkring et el-klaver, og mulighederne kan nærmest synes endeløse. Men hvad har man egentlig brug for, når man skal have sit første el-klaver?

Du kan naturligvis læse dig til det hele på vores hjemmeside, enten i de enkelte produktbeskrivelser eller i én af vores mere informative blogs. Men, du kan også bare tage telefonen og ringe til os – vi elsker nemlig at shine lidt engang i mellem, når vi kan dele vores erfaring og viden med, blandt andre, dig.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: