Donner DDP-80PRO el-klaver

6.999,00

Donner DDP-80PRO el-klaver

  • Flot og minimalistisk el-klaver fra Donner
  • Simpelt, lækkert og med naturtro lyd
  • 88 hammervægtede tangenter
  • Kabinet af massivt træ
  • Pedal med sustain, damper og sostenuto
  • Bluetooth og MIDI
  • Indbyggede højttalere på 2 x 25 watt

 

DDP-80 PRO er et no-nonsens el-klaver, der passer ind i de fleste hjem. Det fylder næsten ingenting, det har et flot nordisk design, det kan stort set kun det et almindelig akustisk klaver kan (og lidt til) og så kræver det ikke andet end en stikkontakt, da det har indbygget forstærker og 2 højttalere.
Det har 88 vægtede tangenter, som egner sig rigtig fint til alle typer af pianister. Hvad enten du lige er startet og gerne vil lære at spille med rigtige vægtede tangenter eller er en rutineret pianist, der ønsker et klaviatur, som på et akustisk klaver.
Endelig har DDP-80 PRO indbygget bluetooth og MIDI, som åbner for et væld af muligheder i forhold til online undervisning, indspilning, nye lyde og meget mere.

Number of keys 88
Vægtede tangenter Weighted
Type of keys Hammer action
Touch sensitivity Yes
Polyfoni 128
Speaker system 2 x 25 watt
Number of sounds 1
Pedal Sustain, damper and sostenuto
Built in recorder No
Lineout Yes
Headphone output Yes
Bluetooth Yes
USB Yes
MIDI via USB
Strømforsyning Yes

 

Samlet vægt inkl. emballage: 32 kg

  Længde 131,5 cm
  Højde 74,5 cm
  Dybde 40 cm
  Nettovægt 30 kg

 

 
 
 
 
 
Model/varenr.: DN-EC6772
Vægt: 4,1 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

DDP-80 PRO med praktiske funktioner

Til forskel fra et akustisk klaver, så kan du både skrue op og ned for volumen på klaveret, og hvis du vil spille i fred eller ikke vil forstyrre andre, så kan du tilslutte høretelefoner, så DDP-80 PRO er helt lydløst for alle andre end dig. 
DDP-80 PRO er også MIDI kompatibelt og har en USB-udgang, så du eksempelvis kan bruge det selvstudium, komposition eller undervisning via online kurser eller apps. 
Du kan også forbinde det sammen med musikredigeringssoftware på en computer og bruge det til flotte indspilninger eller du kan bruge det som et MIDI-keyboard, til at afspille alle de utallige lyde, der typisk ligger i et DAW-system. 
Endelig kan du benytte bluetooth funktionen til at afspille musik fra en bærbar enhed (mobiltelefon, tablet, PC/MAC) direkte over de indbyggede højttalere i DDP-80 PRO – enten blot for at lytte, men ellers som backing til dit eget klaverspil.

Klaviaturet

DDP-80 PRO har et fuldvægtet hammer action klaviatur med 88 tangenter, som simulerer det akustiske klaver meget korrekt, og præcist reagerer på den kraft, hvormed du spiller på dem. Dermed er det et virkelig godt digitalt klaver til at erstatte et akustisk klaver eller flygel – uanset, om du er begynder eller rutineret, og uanset om det er til underholdning derhjemme, eller til undervisning eller læring.

Avanceret lydmodul og indbyggede højttalere

Lydmodulet i DDP-80 PRO er bygget op omkring den meget roste DREAM lydchip, så det er klaverlyd fra en af de allerhøjeste hylder, du kan forvente. Der er desuden en polyfoni på hele 128 toner, så uanset hvor kompliceret musik du spiller, eller hvor meget du bruger de medfølgende pedaler, så kommer du aldrig til kort i forhold til at kunne give dit klaverspil en enorm dynamisk rækkevidde. Fra meget subtilt og dæmpet og til meget kraftigt og dramatisk, uden at skulle skrue op eller ned for volumen.
Al denne vellyd bliver meget flot formidlet af det kraftige, indbyggede forstærkersystem og de 2 stereo surround højttalere på 25 watt hver.
Hvis du har brug for at kunne spille i et stille miljø, så har du mulighed for at tilslutte et sæt høretelefoner til en udgang i DDP-80 PRO, som er optimeret til netop høretelefoner, så du får den bedst mulige oplevelse.

Er du ny i el-klaver universet?

Det kan være en udfordring at manøvrerer rundt i alle de tekniske termer, der er omkring et el-klaver, og mulighederne kan nærmest synes endeløse. Men hvad har man egentlig brug for, når man skal have sit første el-klaver?
Du kan naturligvis læse dig til det hele på vores hjemmeside, enten i de enkelte produktbeskrivelser eller i én af vores mere informative blogs. Men, du kan også bare tage telefonen og ringe til os – vi elsker nemlig at dele vores egne erfaringer og viden med, blandt andre, dig.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: