Donner DEK-620 keyboard

1.299,00

Donner DEK-620 keyboard - Donner DEK-620 er et anslagsfølsomt arrangementskeyboard med 61 tangenter i fuld størrelse. Der medfølger alle de vigtige ting for at kunne komme godt i gang med at spille keyboard – såsom keyboardbænk, keyboardstativ, høretelefoner, nodeplade og strømforsyning.

Dek-620 er fremragende til både begynderen og den let øvede, da det har en indbygget undervisningsfunktion og et stort udvalg af både lyde og rytmer med akkompagnement samt flotte effekter og smarte funktioner.
Udover at kunne få strøm fra strømforsyningen kan DEK-620 også køre på batterier (medfølger ikke).

 • Anslagsfølsomt keyboard med 61 tangenter
 • Inklusive bænk, stativ, høretelefoner, nodeholder og strømforsyning
 • Indbygget undervisningsmodul med 40 melodier
 • 300 indbyggede lyde og 300 indbyggede rytmer
 • 2 gode højtalere med en klar lyd
 • Spil med helt orkester
 • Mikrofon indgang
 • Indbyggede sustain og vibrato effekter

Samlet vægt inkl. emballage: 12.6 kg

  Længde 94,8 cm
  Bredde 31,5 cm
  Højde 10,5 cm
  Nettovægt 4,1 kg

 

Inkluderet:

 • Headphones
 • Keyboard bench
 • Music stand
 • Power adapter
 • stand

Included itemsHeadphones, Keyboard bench, Music stand, Power adapter, standNumber of keys61 tangenterKeysSynth action tangenterVelocity sensitive keysYesDisplayLCDSpeaker2Amp output2 x 2,5 wattNumber of Sounds300Number of rhythms300Number of songs40Dual/layerYesSplitYesEducation systemYesMetronomeYesEffectsYesKey TransposeYesRecorderyesLine outNoMicrophone inputYesHeadphone1 x jackBatteryYesBattery type6 x AA (not included)Power adapterYes (included)

 

Model/varenr.: DN-EC6723
Vægt: 4,1 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Masser af lyde og rytmer

Lydsektionen indeholder 300 lyde, og du kan finde flere pianolyde samt en lang række orgel, stryger, synthesizer, guitar/baslyde og mange andre, og i rytmesektionen finder du et bredt udvalg af rytmer med tilhørende akkompagnement inden for stilarter som, pop, rock, jazz, latin, country, gospel og sågar dance og funk. 
DEK-620 omfattende udvalg af lyde og akkompagnementer giver dig mulighed for selv at spille alle dine yndlingssange med fuldt orkester og med et bredt udvalg af forskellige lyde. Som supplement til de mange lyde og akkompagnementer, har DEK-620 også et percussion-panel, hvorfra du kan spille forskellige percussionlyde eller endda hele trommerytmer.

Lær at spille keyboard med undervisningsfunktionen

Det indbyggede undervisningssystem i DEK-620 er baseret på 40 indbyggede sange, som du kan bruge som basis for at lære at spille keyboard. Du vælger blot en sang i biblioteket og starter den, hvorefter displayet viser dig, hvilken tangent/tone du skal spille i melodien. Keyboardet laver så selv et akkompagnement, som venter på dig, mens du finder den næste og rigtige tone.

Syng med dit keyboard

Hvis du gerne vil synge, så giver mikrofonindgangen på bagsiden af keyboardet mulighed for at tilslutte en mikrofon til DEK-620 og bruge keyboardets indbyggede højttalere til at forstærke mikrofonen. Indgangen kan også bruges til at tilslutte en smartphone til, så du kan afspille musik via keyboardets højttalere.

Andre gode funktioner

Donner DEK-620 kommer med bagrundsbelyst LCD-display og indeholder transponeringsfunktion og metronome. Derudover er DEK-620 udrustet med en split funktion, som gør det muligt at dele klaviaturet op i to ens dele, hvilket er nyttigt, hvis du og en ven vil spille på keyboardet samtidigt. 
Dek-620 har ligeledes en dual funktion, som gør det muligt at spille 2 forskellige lyde på klaviaturet samtidigt - f.eks. kan du have en elbas lyd i bassen, mens du har en guitar på resten af klaviaturet.

Både introvert og ekstrovert

Hvis du helst vil spille eller øve dig, uden at forstyrre andre, eller uden at blive forstyrret, så kan du tilslutte de medfølgende hovedtelefoner. Når de er tilsluttet, kommer der ingen lyd fra keyboardets indbyggede højttalere, men kun i høretelefonerne.
Den indbyggede mulighed for batteridrift giver dig, til gengæld, mulighed for at tage keyboardet med dig ud og spille, og dermed kan du forstyrre eller glæde så mange som muligt. Helt uden at du får brug for en stikkontakt.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: