Medeli digital drum kit - DD401

3.995,00

Medeli digital drum kit - DD401 - Med sit nye slanke foldbare design er DD401 det perfekte trommesæt at tage med til koncerter, til hjemme-brug og til undervisning. Det pladsbesparende foldedesign gør det muligt for trommeslagere, nemt at opbevare trommesættet derhjemme, og det tager kun 30 sekunder at folde og pakke.

Coach-tilstanden er professionelt designet til at imødekomme behovene hos elever på forskellige niveauer, med fem forskellige måder at hjælpe eleverne med at fange takten, såsom at ændre tempoet gradvist eller ændre taktinddelinger, som eleverne kan følge og regelmæssigt takttjek. Når eleverne er blevet fortrolige med trommerytmen, kunne de spille med på deres yndlingssange blot ved at tilslutte en bærbar musikenhed til Aux In-stikket. Eleverne har også mulighed for at spille med hovedtelefoner for privatlivets fred eller bruge en højttaler gennem line out.

Selvom DD401 er lille i størrelsen, er der ikke gået på kompromis med lydkvaliteten. Med 200 udtryksfulde "voices" giver det dig mulighed for at spille enhver musikgenre fra hiphop til jazz.

Specs:

3x Tom
1x Snare
1x Crash
1x Ride
1x Hi-Hat
1x HH Control (continuous type)
1x Kick Trigger (trigger type)

Display: 3-digits LED
Polyphony: 64 (max)
Drum Kits: 10 preset
Songs: 30 preset; 12 loop
Learning: Beat; Rhythm; Pattern coach
Metronome: Click voice; Volume; Time signature; Interval select
Tempo: 30 – 280

Dimensions: LWH 970 x 450 x 1180 mm
Weight: 10.6 kgs

Model/varenr.: 41143
Vægt: 10,6 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: