Midiplus ED-8 el-trommesæt

6.999,00

Midiplus ED-8 el-trommesæt

  • Komplet eltrommesæt med stativer
  • Lilletromme og tam´er med MESH skind
  • Over 200 trommelyde
  • Med udgang til hovedtelefoner
  • Stortrommepedal og hihat stativ medfølger

Med Midiplus ED-8 få du et komplet el-trommesæt, som udover at indeholde 5 trommer, 2 bækkener og hihat, også leveres med både stativ, stortrommepedal og hi-hat stativ. Du får en 10” lilletromme med 2 sensorer, så du kan lave kantslag, og du får tre 8” tammer, så du udover lilletromme, også har højre og venstre tam samt gulvtam, ligesom på et standard akustisk trommesæt. Derudover får du en 9” stortromme pad med tilhørende stortrommepedal.

Det særlige ved ED-8 er, at de tre tammer og lilletrommen alle er udrustet med mesh (net) skind – noget som er et særsyn i denne prisklasse. Mesh skind giver, i forhold til konventionelle tromme pads, en mere realistisk spillefornemmelse, så du i langt højere grad får oplevelsen af at sidde foran et ”rigtigt” trommesæt.

Centralen i ED-8 el-trommesættet er Midiplus’s Z-10 lydmodul. Z-10 indeholder over 200 forskellige trommelyde, som er samlet i 35 forskellige trommesæt, hvor de 10 trommesæt er editerbare. For at underbygge øvning og indlæring er Z-10 udstyret med metronom funktion, som har separat tempo og volume kontrol, og der er en indbygget optager, så du kan optage dit spil. En AUX indgang giver dig mulighed for at tilslutte en smartphone, således at du kan afspille musik gennem Z-10 og blande lyden med dit eget trommespil. Derudover er der MIDI ind og ud samt hovedtelefon udgang, så du kan øve uden at forstyrre familie eller naboer.

Model/varenr.: MP-ED8
Vægt: 20 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: