Fra: NUX

Nux DM-8 el-trommesæt

11.999,00

Nux DM-8 el-trommesæt - 

  • Topmodellen fra Nux
  • 9 styks digitalt trommesæt
  • Remo mesh skind
  • Ultra realistisk fornemmelse
  • Inklusive stortrommepedal

NUX DM-8 er det nyeste digitale trommesæt fra Nux og samtidig flagskibet i deres store sortiment af trommesæt. Det er konstrueret og designet med nye og innovative teknologier, der giver dig en autentisk følelse af at spille på et akustisk trommesæt og dermed bidrager til en realistisk og udtryksfuld spillestil.

DM-8 har desuden et robust stativsystem, som ikke kun er holdbart, men som også er let at indstille og som ser godt ud på scenen!

Det er udstyret med mesh skind, en ekspressiv og old-school hihat, en uafhængig lilletromme med 3 triggere, en stortromme med mesh skind og plads til dobbeltpedal samt et virkelig vellydende og alsidigt lydmodul.

DM-8 er fremragende både på scenen, derhjemme og i studiet!

Realisme med blandt andet mesh skind

En af de grundlæggende årsager til den realistiske følelse af at spille på et akustisk trommesæt, som DM-8 giver dig, er afgjort mesh skindene på alle trommerne. De efterligner meget fint et rigtig trommeskindsom på et akustisk sæt. På DM-8 har Nux gået hele vejen ved også at montere mesh på stortrommen, som eller typisk bare er en gummi-pad på de fleste digitale sæt. Ved samtidigt også at gøre stortromme-padden større end normalt, har du også mulighed for at montere en dobbelt stortrommepedal på DM-8.

En ekspressiv hihat

Hi-hatten er monteret på sit eget bevægelige hihatstativ, hvilket giver en mere realistisk følelse i modsætning til en fast gummipad. Hihatten er monteret på en bevægelsessensorenhed og kan nemt justeres til netop din spillestil, inklusive åben/lukket og halvåben.

12" lilletromme med 3 triggere

Lilletrommen i DM-8 sættet giver dig de samme muligheder, som med en akustisk lilletromme. Den er designet med et rand- og kantdesign og en tredobbelte zone, som gør dig i stand til at spille overbevisende rim shots/og cross sticks, så du opfylder behovene i de fleste spillesituationer fra rock/funk/til latin, hvor f.eks. cross sticken er fantastisk til ballader eller en hed bossa nova.

Lilletrommen monteres på det medfølgende og meget stabile stativ, hvilket altså betyder, at lilletrommen ikke er fastgjort til resten af trommesættet, som man ellers kender det fra digitale trommesæt. Det giver mulighed for at placere lilletrommen, præcist som det passer bedst til dig – ligesom på et akustisk sæt.

10" stortromme medmesh skind

Den nydesignede 10-tommer stortromme med mesh skind kan fuldt ud gøre det ud for en normal stortromme, og mesh skindet vil give dig det samme tilbageslag, som du er vant til fra akustiske sæt.
Den nydesignede stortrommepedal har dobbelt kæde og en tykkere bundplade. Den dobbelte kæde giver mere præcision, mens den fortykkede bundplade forhindrer hele pedalen i at bevæge sig uønsket. Og hvis den medfølgende højkvalitetspedal ikke er nok for dig og din spillestil, er trommen stor og stabil nok til, at du kan montere en dobbeltpedal på den.

DM-8 lydmodul

Det nye DM-8 lydmodul er fyldt med innovative og særdeles brugbare funktioner, og så er der inkluderet 30 high fidelity kits, der passer til forskellige stilarter. Så uanset hvilken musikgenre du bevæger dig mest i, så er der en lyd, der passer.

Den intuitive og simple brugerflade giver dig alle tænkelige muligheder for at tilpasse og optimere dine personlige kits, og du kan tildele forskellige lyde på både kant og skind på hver enkelt trommepad.

USB AUDIO I/O

DM-8-modulet er også et lydinterface, med mulighed for at sende stereolyd og MIDI-data til en Mac- eller Windows-computer via USB. Dette lader dig optage lyd- og MIDI-trommespor i enhver DAW eller trigge lyde fra softwarebaserede trommeinstrumenter til både studie- eller livespil.
Du kan optage op til 14 separate lydspor i din foretrukne DAW.

Effekter

Hvis du vil tilpasse dine trommelyde endnu mere, så inkluderer DM-8 modulet også et udvalg af effekter af høj kvalitet, som også kan anvendes individuelt på hver enkelt pad. Du skal blot navigere til EFFECT-menuen og vælge din yndlingseffekt. Tilføj f.eks. EQ, Compression, Overdrive eller Reverb til de individuelle pads, eller du kan tilføje en Master Compression og/eller EQ til dit samlede mix.

Lækre øvefunktioner

DM-8 har et stort udvalg af indbyggede sange, som du kan jamme med, inklusive et varieret udvalg af musikalske stilarter, så der er noget for enhver trommeslager.
Øvelse gør mester! Optag dit trommespil på en USB-memory stick eller upload dit yndlingsbacking-track, spil med det, og gem det som en WAV-fil - så du f.eks. kan analysere dit spil ved at høre hele mixet efterfølgende.
Endelig er der en AUX IN-port, så du kan tilslutte din mobil, tablet eller computer og afspille backingtracks fra dem, som du også kan øve til.

Specifikationer

Samlet Vægt Inkl. Emballage17 kg
Number Of Drum Pads5
Number Of Drum Sets48
Number Of Cymbal Pads4
Drum_moduleNux DM-8
Model/varenr.: DM-8
Vægt: 20 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: