Black Sheep - Analog Flanger

495,00

Black Sheep - Analog Flanger - Flanger-effekten stammer helt tilbage fra 1940'erne, hvor lydteknikere lykkedes med at optage et signal på to båndmaskiner i sync. Mens man afspillede materialet, satte teknikeren sin finger på flangen (kanten) af en af ​​båndspolerne, hvilket forårsagede, at det samme signal blev afspillet med forskellige hastigheder - Flanger-effekten blev født!

Black Sheep Analog Flanger er en kompakt, true bypass, robust bygget pedal, der trofast genskaber denne båndeffekt ved at dele signalet i to og lade dig manipulere mængden af ​​Flanger med de tre kontroller, Rate, Range og Color. Den tilbyder også to tilstande, Normal og Filter, så du kan vælge mellem en frodig fuld tyk Flanger-effekt eller en cool retro-filtreret Flanger med et enkelt tryk på en kontakt.

Hvis du har ledt efter den ægte flanger-tone med jetmotorer, har du fundet den. Denne Flanger har den rygende dybe jetmotortype flanger fra top til bund og leverer den fuldt ud! Den er helt lydløs i pedalkæden, og når den aktiveres, trækker den ikke nogen low end eller ændre på din guitar tone, den tilføjer bare den klassiske flanger-tone.

Analog Flanger leverer en stor og imponerende lyd til en overkommelig pris.

 

Information:
Effekt-type - Flanger
Analog/Digital - Analog
Mono/Stereo - Mono
True Bypass - Yes
Minnesplatser - -
Chassis - Aluminium
Strømforsyning - 9V DC
Strømforbrug - 13 mA
Mål - 50x90x37 mm
Remote/Expression - No
Model/varenr.: BP-LEF-312
Vægt: 0,3 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: