Moss Akustisk guitarpakke CG-39N

1.395,00
1.695,00
Du sparer: 300,00

Rigtig god guitarpakke for dig som vil ha en god guitar flere år frem. Denne akustisk spanske guitar er bygget af gode kvalitetsmaterialer. Her får du en højpoleret guitar med dæk af gran, sider og bagside af mahogni samt gribebræt af rosentræ. *Du sparer lige nu Dkk 468,- i forhold til normal pris ved køb af denne pakke.* Moss CG-39 modellen er vores mest solgte akustiske guitar til musikskoler og private pga. af dens udførte kvalitet og samtidige billige pris

Model/varenr.: Moss CG-39N pakke
Pakke inkl. vægophæng Pakke inkl. gulvstativ
Andre købte også

God guitarpakke for dig som vil ha en god guitar flere år frem.
Denne akustisk spanske guitar er bygget af gode kvalitetsmaterialer.
Her får du en virkelig fin guitar med højpoleret dæk af gran, sider og bagside af mahogni samt gribebræt af rosentræ. Guitaren har flotte nuancer i mahogni træet. Modellen Moss CG-39N kan sammenlignes med guitarer i ca. 1500 kroners klassen.
Du sparer lige nu Dkk 468,- i forhold til normal pris ved køb af denne pakke.

Moss CG-39 modellen er vores mest solgte akustiske guitar til musikskoler og private pga. af dens udførte kvalitet og samtidige billige pris.


I denne guitarpakke medfølger :

  • 1 x Moss Akustisk CG-39N
  • 1 x Digital Clip-on tuner
  • 1 x Taske
  • 1 x Ole Kibsgaard guitar dvd
  • 5 x plektre
  • 1 x Guitarstrenge sæt
  • 1 x Guitarstativ

Kort sagt så medfølger alt hvad du skal bruge for at starte ud som begynder på guitar. Om du vil lære dig selv at spille på guitar eller om du skal til at gå til guitarundervisning, så er denne guitarpakke et rigtig fornuftigt køb.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: