Gibson - MHTCC2 Original Mini-Humbucker Treble, Chrome cover

1.099,00

Gibson - MHTCC2 Original Mini-Humbucker Treble, Chrome cover

Introduktionen af ​​Mini-Humbucker i slutningen af ​​1960'erne tjente et voksende behov - efterspørgslen efter en pickup i P-90-størrelse uden brummen. Gibsons ingeniører i verdensklasse gik i gang med at skabe en mindre, mere kompakt humbucker™, der passer ind i åbningen på en P-90. Med sin mindre størrelse, smalle magnetfelt og unikke designkombination producerer Mini-Humbucker et lyst og fokuseret output, mens den stadig bevarer Gibsons berømte humbucker-ydeevne.

Mini-Humbucker blev først gjort tilgængelig i adskillige Gibson-fremstillede Epiphone-modeller fra slutningen af ​​1960'erne og Les Paul Deluxe i 1969. Denne vintage-replika af den originale Mini-Humbucker bruger en bar Alnico 2-magnet.

Gibson Mini-Humbucker er autentisk i alle detaljer, fra dens cremefarvede plastikmontering og belagte emaljelignende ledning til dens ahornafstandsstykker og vintage flettet blytråd. Mini-Humbucker er tilgængelig til bro- eller halsposition, er udstyret med flettet, to-leder ledninger og er fuldt voksbelagt for at eliminere mikrofonisk feedback. Tonen er umiskendelig Gibson.

Position: Bridge

Magnet: Alnico 2

Wiring: 2-Conductor

Cover: Chrome

Wax Potted

Average DC Resistance: 6.2K

Details: 70 LP Deluxe style humbucker, bright and focused.

Model/varenr.: 591863
Vægt: 0,5 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer