Vi holder midlertidig lukket i vores fysiske butik pga. Covid 19, men vores Webshop er åbent 24-7. Du kan benytte dig af vores Click & Collect tilbud og købe dine varer på webshoppen og efterfølgende afhente på vores lager hos Guitarhuset, Havnegade 3A , 7100 Vejle ( Gratis parkering lige overfor butikken )

Click Collect Logo

Guitar til børn C-5 RD ( 2-4 år )

219,00

Her får du en billig og spilbar børneguitar. Guitaren er ikke en guitar som er designet til at gå til guitarundervisning med, men mere en guitar som skal fange interessen for guitarspil og musik og rytme hos barnet. Guitaren har stålstrenge og måler 64 cm i længden, og 3,8 cm i bredde på halsen. Den er forsynet med stemme mekanikker som på en alm guitar men guitaren skal mere ses som et legetøjs instrument før barnet er stort nok til at få en rigtig børneguitar med nylonstrenge. Der følger plektre med til guitaren

Model/varenr.: C-10 RD (Rød)

Levering-Osv.

Andre købte også

Guitaren er ikke en guitar som er designet til at gå til guitarundervisning med, men mere en guitar som skal fange interessen for guitarspil og musik og rytme hos barnet.
Guitaren har stålstrenge og måler 64 cm i længden, og 3,8 cm i bredde på halsen.
Den er forsynet med stemme mekanikker som på en alm guitar men guitaren skal mere ses som et legetøjs instrument før barnet er stort nok til at få en rigtig børneguitar med nylonstrenge.

Guitaren fåes i forskellige farver.

Tilbehør : plektre

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: