Ritter RGD2-SA/ANT taske til 335 guitar anthracite

629,00

Ritter RGD2-SA/ANT taske til 335 guitar anthracite - Ritter er verdens førende inden for gig bags. Vi er Ritter. For 25 år siden trådte vi ud på det globale gig bag-marked med én vision: at levere de bedste gig bags til instrumenter. Overlegen beskyttelse, god bærekomfort og et attraktivt design. For at imødekomme alle behov. Vi ønskede ikke, at vores tasker bare skulle hænge rundt i baggrunden som en birolle: Vi syntes, de også fortjente en del af rampelyset. Vores musikere sætter stolthed og glæde over deres instrumenter, og det er vores tasker et udtryk for. At skabe produkter med individuelt og unikt udseende er vores hovedmål, når det kommer til design. Derfor forsøger vi hele tiden at udvikle os med innovative teknologier og moderne koncepter.

RGD2-SA er en kvalitets gigbag/transporttaske til 335 type el-guitar, udført i vandafvisende polyester med en beskyttende 15 mm polstring og et reflekterende Ritter logo på forsiden.

Tasken er med håndtag samt justerbare rygsækstropper, og er udfærdiget med en kvalitets lynlås, som giver nem adgang til det nylonforede interiør. Udenpå tasken er der en stor lomme til noder og tilbehør, og indeni er der ekstra beskyttelse ved guitarens hoved.

  • Taske til 335 type el-guitar
  • 15 mm polstring
  • Justerbare rygsækstropper
  • Udvendig lomme
  • 1110 x 325 x 450 x 115 mm

Specifikationer

Længde107 cm
Bredde43 cm
Højde9.5 cm
Nettovægt1 kg
Samlet Vægt Inkl. Emballage1.3 kg
Model/varenr.: RIB-RGD2-SA/ANT
Vægt: 1,5 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: