ARTURIA MiniFuse 2 - sort

1.049,00
1.175,00
Du sparer: 126,00

ARTURIA MiniFuse 2 - sort - 2 ind / 2 ud USB lydkort. Leveres med stor softwarepakke til indspilning, instrumenter og effekter.

Specifikationer

 • 2 x combo XLR / 1/4” jack indgange
 • Indbyggede signal-LED'er i knapperne
 • Separat line/instrument omskifter på kanal 1 og 2
 • 48V phantom power knap (fælles for kanal 1 og 2)
 • 1/4” jack hovedtelefonudgang
 • LoopBack - Indspil eller stream lyd fra computeren sideløbende med dine indgange
 • USB-C-stik til computeren (USB2.0)
 • USB-A hub - Tilslut en ekstra USB enhed (op to 250mA)
 • 2 TRS udgange
 • MIDI DIN ind/oudgang
 • Level mix knap - kontrollerer balancen mellem det indgående signal og lyden fra computeren
 • Direct mono knap (software) - Sum indgangene til mono i dit medhør
 • Stor software bundle: Ableton Live Lite, Analog Lab Intro, 4 x Arturia FX, Auto-Tune 3-month subscription, GUITAR RIG 6 LE, Splice 3-month subscription, mm.
Model/varenr.: 2408212
Vægt: 2,5 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Lydkvalitet i topklasse

MiniFuse-serien leverer specifikationer og performance man normalt forbinder med langt dyrere produkter. Indspil op til 2 kanaler samtidig i reneste kvalitet, lyt via hovedtelefonudgang og tilslut højttalere til de 2 balancerede line-udgange. De 2 mikrofonforforstærkere leverer op til 56 dB krystalklar, støjfri gain med et s/n på hele 129 dBA, og line-indgangene præsterer imponerende 100 dBA med et THD-N på -100 dB. MiniFuse 2 leverer 110 dB dynamik på alle udgange. De to combo-stik på fronten accepterer enten XLR (mikrofon), eller jack-stik (line/instrument), så med MiniFuse 2 er du dækket ind uanset hvilke kilder, du ønsker at indspille.

Robust konstruktion

MiniFuse-serien er bygget af solid aluminium og plastic, der sikrer, at den gode lyd også kan holde til at blive brugt. Det samme gælder knapper, potmetre og dioder, der alle er bygget til at holde til mange års hårdt arbejde. Det gør MiniFuse ideel som rejsepartner for dig, der ofte er på farten med din musik.

LoopBack

Det er langt fra en selvfølge at finde LoopBack funktionalitet i denne prisklasse. LoopBack tillader, at du kan indspille lyd fra f.eks. YouTube eller andre steder på nettet i din DAW, eller at du kan streame live med både lyden fra dine indgange på MiniFuse, og fra andre apps eller hjemmesider på samme tid.

Ekslusiv softwarepakke

Med til alle MiniFuse interfaces følger en stor softwarepakke, så du kan komme godt fra start med det samme. I kassen finder du al nødvendig information om hvordan du henter og installerer de forskellige værktøjer.

Fra Arturia selv får du - udover AnalogLab Intro - 4 effektenheder fra FX-Collection: REV Plate-140, Delay Tape Echo, PRE 1973, og JUN-6 Chorus. Native Instruments spæder til med Guitar Rig 6 LE, og Antares giver dig 3 måneders gratis adgang til Auto-Tune Unlimited, som tæller alle firmaets mange vokal-specifikke plugins. Splice giver dig et 3 måneders prøveabonnement på verdens hurtigst voksende platform for lyde, lige til at hente ind i din produktion, og Ableton samler det hele med en licens til Live Lite, der er en 8-spors udgave af den populære DAW.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: