Donner N-49 midi-keyboard

999,00

Donner N-49 midi-keyboard - 

  • Midi-keyboard fra Donner
  • 49 semivægtede tangenter med anslagsfølsomhed
  • Alsidig og let brugerflade
  • Fuld størrelse tangenter med træstruktur
  • Leveres med USB-B kabel og USB-C adapter

Donner N49 er et lækkert midi-keyboard, hvilket er et essentielt værktøj til dit hjemmestudie! 

Et midi-keyboard fungerer som en slags fjernbetjening til dit musikredigeringsprogram, og du kan bruge det til at afspille alle de lyde, du har til rådighed via musikredigeringsprogrammet (Cubase, Logic, Pro Tools, Propellerhead, Ableton etc.), når du komponerer og indspiller musik på din PC eller MAC.
N49 er udstyret med et klaviatur bestående af 49 plastiktangenter i samme størrelse som normale keyboard- eller klavertangenter. Klaviaturet er både semivægtet og anslagsfølsomt, så du vil opleve en god spillekomfort og have muligheden for at give din musik udtryk og dynamik. Desuden er tangenterne designet med en overfladestruktur, der minder om gamle Ibenholt- og trætangenter, og dermed også lækkert og komfortabelt at spille på.

Number of keys 61
Number of function buttons 11 backlit
Model/varenr.: DN-EC3334
Vægt: 3 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Brugerfladen

Brugerfladen på Donners N49 er utrolig simpel, og du får hurtigt styr på alle de brugbare funktioner, og overblik via det store display.
På bagsiden af N49 finder du et 5-pins Midi-out stik, et USB-B stik samt en jackudgang til en sustain-pedal (medfølger ikke).
På forsiden er der et joystik, der styrer pitch bend og modulation, og du har mulighed for at ændre pitch via plus/minus knapper eller skifte oktav via to andre plus/minus knapper. Desuden har du direkte adgang til en sequencer og en arpeggiator, hvilke begge gentagende afspiller en række toner, som du kan pitche op eller ned, skifte oktav på eller ændre tonerækkefølgen på, via en Latch knap. Desuden har du en Chord knap, hvormed du kan spille hele akkorder med kun én tangent.

Kompatibelt med musikredigeringssoftware (DAW’s)

Donner n49 er kompatibelt med langt de fleste musikredigeringsprogrammer, lige fra du pakker det ud af dent emballage. F.eks kan du koble det direkte til Cubase, Logic, Pro Tools eller anden software og med det samme anvende alle funktionerne på N49 sammen med alle lydene i dit musikredigeringsprogram. Simpelt og let!

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: