Novation - Bass-Station-II

3.195,00

Novation - Bass-Station-II - 25 tangenters bas synth - Den analoge monosynth genfødt. Intet derude lyder så varmt, fedt og beskidt. Bass Station II er vores rene analoge monosynt. Vi baserede det på vores klassiske Bass Station og forbedrede derefter hvert område for at gøre det endnu større, vredere og mere alsidigt. Den har to indstillelige oscillatorer, en suboscillator til enorm bas, plus støj og ringmodulation. Det giver dig også to forskellige analoge filtertyper: det klassiske multifunktionsfilter og et nyt syrefilter for en massiv variation i lydmuligheder.

Kunstner Soundpack

Vi besluttede at ringe til en håndfuld af vores Bass Station II-kunstnere for at få dem til at oprette nogle patches til en ny lydpakke. Her er listen over analoge tilføjelser, der blev involveret: Nite Jewel, Cian fra Super Furry Animals, Jeremy fra Everything Everything, Jason Miles, Victor Parris Mitchell, Adam Freedland.

Meget mere end bas

Denne synth kan lyde så blød eller aggressiv, som du vil. Find "sweet spots" med filtermodulet for at få det til at synge. Vrid forvrængningen, og den vil knurre med opløftet vrede. Skub resonansen til selvoscillation for at skabe "shrieking leads". Bass Station II kan lyde, uanset hvad du føler.

Nem kontrol til kompleks design

Vi sætter så mange kontroller som muligt på Bass Station II, så du helt kan miste dig selv ved at opdage og skabe nye lyde. Selvfølgelig lagde vi også alle disse kontrolelementer på den klareste og mest nyttige måde for at holde lyddesign så ligetil og sjovt som muligt.

Gem og indlæs programrettelser

Vi har fyldt Bass Station II med 64 forskellige patches, der viser sin enorme lydvariation. Vi har også efterladt 64 slots gratis, så du nemt kan gemme og indlæse dine egne programrettelser på enheden eller i den gratis biblioteks-software.

Øjeblikkelig inspiration

Bass Station IIs mønsterbaserede arpeggiator og step sequencer er en sjov og øjeblikkelig måde at finde ny inspiration på. Med sequenceren kan du optage dine egne "notes, ties, rests and rhythms" i realtid, derefter gemme dem, huske dem og bruge dem med en hvilken som helst patch, du kan lide. Synkroniser dem nemt og automatisk med din musiksoftware eller hardwareopsætning, eller tilføj endda swing for at få dit groove i gang.

Opret forbindelse til næsten alt

Bass Station II er fuldt klassekompatibel, så du kan tilslutte alt via USB og begynde at spille. Det har også MIDI I / O på 5-pin din-porte, så du kan tilslutte dit andet MIDI-udstyr. Du kan endda tilslutte et eksternt instrument og køre det gennem Bass Station IIs analoge filter og effekter.

Specs:

- Pitchbend og moduleringshjul
- 2 oscillatorer, 1 subosc, 1 støjgenerator, 1 ringmodulator

- Filter med 2 tilstande (sur eller klassisk)

- 2 kuvertgeneratorer og 2 Lfo

- Effekter: forvrængning og osc filter mod

- Arpeggiator (32 mønstre) og 32 trin programmerbar trin sequencer (4 minder)

- 64 forudindstillinger og 64 brugerhukommelser

- Indgang til 6,35 mm jack supportpedal

Model/varenr.: 496796 - BASS-STATION-II
Vægt: 3,7 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer