Donner Arena 2000 guitar-multieffekt-pedalboard

1.999,00

Donner Arena 2000 guitar-multieffekt-pedalboard - Arena 2000 er Donners bud på guitaristens nye bedste ven i form af en multieffektmaskine. Det er et kraftværk fyldt med den bedste og nyeste teknologi, og den lægger en hel verden af kompromisløs og gennemarbejdet guitarlyd for dine fødder. Alt sammen i et kompakt og solidt aluminiumshus med expressionpedal og alle de tilslutningsmuligheder, som du kan få brug for, i en hvilken som helst situation – derhjemme, i øvelokalet, i studiet, i sommerhuset, på scenen eller hvor end dig og din guitar opholder sig.

 • Fed multieffektpedal fra Donner
 • Et kraftværk af guitarlyd både hjemme og live
 • FVACM (Forward Virtual Analog Circuit Modeling) teknologi
 • 278 lækre effekter
 • 150 varierede presets klar til brug
 • Indbygget looper og trommemaskine
 • Kompakt og solid modeler og effektprocessor
 • Redigerbar rækkefølge på effekter
 • Simpel og intuitiv brugerflade
 • USB-C-port til firmware-opdateringer og downloads af effekter/IR'er
 • Simuleringer af 100 legendariske effekter, 80 forstærkere og 50 kabinetter
 • Indbygget trommemaskine med 60 forskellige rytmer
 • Indbygget looper med 60 sekunders optagetid (+ reversed, double speed og half speed)
 • Tilhørende mobil app til trådløs redigering af dine lyde
 • Tilhørende computer software for redigering, backup og firmware opdateringer

 

Number of effects 278
Simultaneous effects 10
Amp modelling Yes
Number of presets 150
Sampling frequency 44,1 kHz
Internal signal processing 24 bit
Number of footswitches 3
Expression pedal Yes
Output 2 x jack, 2 x XLR
Speaker simulated output No
Inputs Jack
AUX input Stereo mini jack
Headphone output Stereo mini jack
Bluetooth Yes
USB USB Type C
MIDI In
Connectivity to computer Via USB
Power supply Included
DC type 9V DC
Editor included Yes
Effekt loop No

 

Samlet vægt inkl. emballage: 2 kg

  Bredde 29,2 cm
  Højde 5,1 cm
  Dybde 14,8 cm
  Nettovægt 1,36 kg
Model/varenr.: DN-EC1790
Vægt: 2 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Donner Arena 2000

Arena 2000 er Donners bud på guitaristens nye bedste ven i form af en multieffektmaskine. Det er et kraftværk fyldt med den bedste og nyeste teknologi, og den lægger en hel verden af kompromisløs og gennemarbejdet guitarlyd for dine fødder. Altsammen i et kompakt og solidt aluminiumshus med expressionpedal og alle de tilslutningsmuligheder, som du kan få brug for, i en hvilken som helst situation – derhjemme, i øvelokalet, i studiet, i sommerhuset, på scenen eller hvor end dig og din guitar opholder sig.

For at give dig et hurtigt overblik over mulighederne med en Arena 2000, så får du her de vigtigste features:

 • Kompakt og solid modeler og effektprocessor
 • 278 effekter
 • 150 preset patches
 • Redigerbar rækkefølge på effekter
 • Simpel og intuitiv brugerflade
 • USB-C-port til firmware-opdateringer og downloads af effekter/IR'er
 • Simuleringer af 100 legendariske effekter, 80 forstærkere og 50 kabinetter
 • Indbygget trommemaskine med 60 forskellige rytmer
 • Indbygget looper med 60 sekunders optagetid (+ reversed, double speed og half speed)
 • Tilhørende mobil app til trådløs redigering af dine lyde
 • Tilhørende computer software for redigering, backup og firmware opdateringer

Donner Arena 2000 er for ALLE guitarister

Arena 2000 har alt i ét kabinet, den er kompakt og dermed også let at transportere. Og så er den fyldt til bristepunktet med fede guitarlyde. Den har indbygget forstærker modelleringer og kabinet modelleringer, så uanset om du skal spille gennem en guitarforstærker, et PA-anlæg, et HiFi-anlæg eller hovedtelefoner, så får du støjfri vellyd i overflod.

Donner Arena 2000 kan også bruges som audio interface, når du skal indspille guitar via et DAW-system på din PC eller MAC i et studie, og den er fuldt ud kompatibel med begge platforme. Du får også adgang til et lækkert editorprogram, som du kan downloade gratis fra Donners hjemmeside, hvor du kan redigere i dine opsætninger på Arena 2000 og løbende finde opdateringer af firmware samt hente nye lyde.

Med de ovennævnte features favner Arena 2000 bredt, og den vil tilbyde enormt meget værdi for pengene til alle guitarister - både begyndere, som har brug for en simpel brugerflade og mange øvefunktioner, guitaristen som også gerne vil have den fede guitarlyd med i sommerhuset eller campingvognen, sessionsmusikeren, der har brug for både kompakt størrelse og højkvalitetslyd, og endda de erfarne forstærker modeling brugere, som bare vil prøve noget nyt eller eje et alternativ.

Mange praktiske og inspirerende features

Ud over at lyde fantastisk og være simpel både at rejse med og anvende, så er Donners Arena 2000 også fyldt med funktioner, som gør det både lettere, sjovere og mere inspirerende at øve eller komponere.

Den har indbygget looper, som gør at du kan indspille op til 60 sekunder af dit guitarspil og derefter enten spille til dét eller optage noget nyt oveni. Det er en både sjov og særdeles brugbar funktion i mange sammenhænge.

Du kan bruge det til at indspille en rytmeguitar, som du så bagefter kan øve en solo over eller spille en melodistemme til.

Du kan bruge looperen til f.eks. at teste om to guitarstemmer passer sammen, hvilket nu er muligt selvom du er alene.

Du kan også bruge det live, hvis du har overskud og overblik til det. Det kan være ret imponerende.

Du kan sikkert også selv finde på mange andre sjove og brugbare måder at bruge looperen på.

Der er også indbygget en trommemaskine, som giver dig 60 forskellige trommerytmer, som du kan øve til eller bruge under indspilning. Det er alt andet end lige en del sjovere at øve til en trommerytme end en almindelig bippen eller tikken fra en gammeldags metronom.

Hvad er modeling, og er det godt?

Modeling betyder egentlig bare, at du tager lyden fra en original og kendt guitarforstærker og kopierer den til en digital lyd i en multieffektpedal, som Arena 2000.

Spørgsmålet, om modeling er lige så godt som en god gammeldags guitarforstærker eller effektpedal, har været skyld i endeløse diskussioner siden modeling blev almindeligt kendt, og vi skal ikke være dem, der påstår hverken det ene eller det andet. MEN, modeling er blevet utrolig meget bedre de sidste år, så man skal have en god portion erfaring for efterhånden at kunne høre og mærke forskellen på en guitarforstærker og en god multieffektpedal med modellerede forstærkere indbygget.

Digitale multieffekter bliver især ofte kritiseret for at producere en kedelig og livløs lyd, men Donner har udviklet en teknologi, som de kalder FVACM (Forward Virtual Analog Circuit Modeling), og som gør oplevelsen med at spille igennem en Arena 2000 autentisk og får det til at føles som at spille over en rigtig forstærker med fysiske kabinetter og effektpedaler koblet til. Du bliver nødt til at prøve en Arena 2000 for virkelig at mærke og høre, hvad vi mener.

Alt det vigtigst er tilgængeligt med en Arena 2000
De fleste guitarister får alt det vigtigste i en Arena 2000, men hvis du skulle få brug for mere, så kan du blot udvide og tilslutte.

Du kan f.eks. tilslutte en ekstern controller, hvis du har brug for flere fodkontakter, når du spiller live, og du kan også tilslutte en ekstra expression pedal, hvis du har brug for det. Der er også en Midi indgang, som bruges sammen med andre Midi kompatible enheder.

Du kan også udvide lyd-arsenalet i Arena 2000 ved f.eks. at downloade nye effekter eller de populære Impulse Responses - enten gratis fra Donners hjemmeside eller fra andre udbyderes hjemmesider.

Hvis du ikke er bekendt med IR, så er det færdige lyde, som andre mennesker har lavet og deler med hinanden. I de fleste tilfælde er det andre guitarister som dig, der laver dem, men i nogle tilfælde kan man også finde nogle, som professionelle, kendte guitarister har lavet. Altså er det en anden person, som har forsøgt at genskabe sin egen signaturlyd på en Arena 2000 og derefter lagt lyden tilgængelig for andre. Dermed får vi alle sammen muligheden for at prøve at spille med vores yndlingsguitarhelts signaturlyd.

Er en multieffektpedal baseret på modeling noget for dig?

Hvis du ikke helt er overbevist om, om modelling er noget for dig, eller om en Donners Arena 2000 er den rette multieffektpedal for netop dig, så husk at vi har 30 dages fuld returret, så du kan teste dén, eller andre af vores produkter, i fred og ro derhjemme eller i øvelokalet og andre relevante steder.

Du er naturligvis også altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står klar til at guide og vejlede med deres store erfaring og ekspertise.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: