IK Multimedia TONEX Capture

2.195,00

IK Multimedia TONEX Capture - Re-amper specielt udviklet til TONEX-systemet. Kræves for at indfange lyden af dit rig hvis du ikke har en reamper i forvejen.

Specifikationer

  • Tre tilbehør i ét: Tonemodellering, forstærkeroptagelse og re-amping
  • Forbinder dit lydinterface med dine forstærkere og kabinetter med det korrekte signalniveau
  • IndFang din forstærkertone før kabinettet uden behov for mikrofoner eller andet
  • Jord-terminering og galvanisk isolering eliminerer brum og støj
  • Ideel til at indfange tonemodeller, også det perfekte værktøj til re-amping
  • Leveres med TONEX SE (inkluderer 200 tonemodeller)
  • Dimensioner: 137 x 158 x 45 mm
  • Vægt: 0,980 kg

Indfang dine egne guitarlyde

TONEX’s banebrydende teknologi lader dig modellere alt fra en enkelt pedal til et fuldt rig. Hvis du ikke har en reload-box i forvejen, kan du med TONEX’s Capture, dit lydkort og din computer indfange dine egne lyde, og herefter lægge dem ned i TONEX Pedal (sælges separat) som du tager med ud at spille. Computeren kan du lade stå. Du kan tilmed også dele dine captures med andre musikere via ToneNet.

Det er nemt for enhver at skabe tonemodeller! Du forbinder blot TONEX Capture til udgangen af ​​dit lydkort (hvis det ikke har en re-amp udgang), som sender lyden til din forstærker. Returtrinnet indsættes passivt mellem forstærker og kabinet og sender en perfekt kopi af lyden tilbage til lydkortet, uden at påvirke forstærker/kabinet-interaktionen.

Resultatet er en nøjagtig kopi af forstærkerens tone, klar til TONEX-modellering uden behov for mikrofoner eller perfekt rumakustik. Når de først er modelleret, kan man eksperimentere med forskellige virtuelle kabinetter i TONEX softwaren ved hjælp af IK's VIR-teknologi eller tredjeparts IR-filer. TONEX Capture gør det også nemt at modellere en forstærker med kabinet og fungerer også som re-amper til andre formål.

 

Model/varenr.: 2901160
Vægt: 1 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: