Tonex One

1.695,00
  • Tonex One multi effekt
  • 1 mini pedal - 20 Rigs
  • Lyd i verdensklasse fra Tonex

Pedal i mikroformat til elektrisk guitar/elektrisk bas,
AI Maskinmodellering emulerer forstærkere, højttalerkabinetter og pedaler, +25.000 tonemodeller, 3 mikroknapper, TRS til Stereo/Dual mono/hovedtelefoner

Model/varenr.: Tonex One

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

IK Multimedia TONEX ONE - Et komplet live rig i mikroformat

Én pedal, 20 komplette rigs - Over 20.000 gratis modeller og hundredvis af premium-kollektioner tilgængelige på IK Tone.net. Aldrig har så meget guitarlyd fyldt så lidt!

IK Multimedia TONEX ONE - Et komplet live rig i mikroformat!

TONEX ONE repræsenterer en revolution inden for enestående kvalitetslyd i lommeformat. IK Multimedia overraskede mange med introduktionen af TONEX PEDAL, hvis exceptionelle lyd tog guitarverdenen med storm. Men det ligger ikke til IK at hvile på laurbærrene, så TONEX One er en naturlig forøgelse af den voksende TONEX-familie. Samme høje lydkvalitet på meget mindre plads. IK har pakket teknologien ind i et micro stomp-format, og hermed er verdens mest kompakte, fuldt programmerbare guitarpedal en realitet.

All-in-one. Or several!

TONEX ONE kan erstatte enhver forstærker-, boost-, overdrive-, distortion- eller fuzz-pedal, og den kompakte størrelse gør den superfleksibel. Du kan have lige så mange TONEX ONE-enheder, du vil, så du kan bygge forstærkere, boosts, overdrives, distortions, fuzzes, mm. Disse kan kombineres med dine yndlingsforstærkermodeller eller med en TONEX PEDAL eller TONEX ONE, der fungerer som forforstærker og/eller forstærker, og derefter rammer PA-systemet direkte. De 3 redigerbare mini-pots kan farvekodes, så flere TONEX ONE-enheder let skelnes i et pedalbræt.

Farverig og fleksibel

De tilpasselige mini-knapfarver, der er knyttet til hvert preset tilbyder også yderligere fordele. De hjælper dig med at skelne mellem A/B- og Bypass-tilstande og gør hver TONEX ONE-enhed let genkendelig på dit pedalbræt. For eksempel kunne man have overdrive i rødt, distortion i blåt, fuzz i lilla, og de to forstærkerkanaler i en enkelt TONEX ONE enhed skiftende A/B-tilstand i gult og grønt. De tilgængelige farver inkluderer rød, grøn, rav (standard), gul, cyan, blå, pink, lilla og hvid. Derudover er der en mulighed for at slukke LED'erne helt, til f.eks. mere formelle omgivelser som i teatre eller andre begivenheder hvor et mere diskret udtryk er foretrukket.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: