Meinl Sonic Energy - Solfeggio Crystal Singing Bowl Set 6 st. SOLCSBSET

8.495,00

Meinl Sonic Energy - Solfeggio Crystal Singing Bowl Set 6 st. SOLCSBSET - Perfekt til lydhealing - er lavet med ældgamle frekvenser. Solfeggio-frekvenser er vibrationer af lyd, der siges at have en helbredende og sundhedsfremmende effekt på vores krop, sind og ånd.
Allerede i oldtiden var disse frekvenser kendt og brugt til behandling af fysiske og psykiske sygdomme. For eksempel brugte munke disse historiske frekvenser i deres gregorianske sange og så en helbredelse effekt i transmissionen af ​​vibrationerne til kroppen. Disse hvide frostede sangskåle er lavet af høj renhed kvarts og skaber en meget behagelig aura med deres lyd og design. Deres langvarige, sfæriske tone breder sig når skålen forsigtigt bankes eller gnides, så energien kan mærkes i hele omgivelserne.

• Sættet indeholder 6 stk. skåle:
1 x Ut 396 Hz, 1 x Re 417 Hz, 1 x Mi 528 Hz, 1 x Fa 639 Hz, 1 x Sol 741 Hz, 1 x La 852 Hz.

• Materiale: Kvarts med høj renhed.
• Silikonering medfølger.
• Ekstremt lang resonans.

Meinl Singing Bowls består af ni forskellige serier af skåle designet til alt fra yoga og meditation til massage og specielle musikterapiformål. De er håndlavede i Indien ved hjælp af traditionelle metoder. Hver skål stammer fra et metal eller quartz af høj kvalitet, der giver dem deres rene tone. Gennem hænderne på disse dygtige håndværkere, med den største omhu og præcision, er hver skål formet til perfektion. Endelig gennemgår de en individuel kvalitetskontrol i Tyskland. De ni forskellige serier af syngeskåle er: Cosmos, Crystal, Energy, Giant, OM, Ornamental, Special Engraved, Synthesis, Universal.

Model/varenr.: 733224603349
Vægt: 22,24 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: