Karsect WR-481 KLT7U-HT1C

1.395,00
  • Karsect WR-481 KLT7U-HT1C
  • Robust trådløst mikrofonsæt med headset mikrofon og modtager
  • PLL-Synthesized sender og modtager
  • Mikrofonen kan bruges både til sang og tale og har en rigtig god lyd
  • Systemet har et meget stabilt signal, og en rækkevidde op til 150 meter
  • Benytter de nye frekvenser, så det er fremtidssikre
Model/varenr.: Karsect WR-481 KLT7U-HT1C

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

 

Karsect WR-481 KLT7U-HT1C er et smart trådløst system, der gør det muligt at drive en headset mikrofon på en multikanalsmodtager. Systemet arbejder på UHF båndet i frekvenserne 460 til 970 MHz, og det er dermed lovligt og i overenstemmelse med de bestemmelser for frekvenser, som blev indført i 2013. KRU-481 bruger PLL-Synthesized (Phase-locked loop) teknik til at levere et mere stabilt signal, som er fri for støj og mislyde.

Systemet består af en headset mikrofon med indbygget sender. Mikrofonen leverer en god og præcis gengivelse af tale og sang, mens lyd der kommer længere væk fra mikrofonen undertrykkes. Senderen har 46 uafhængig kanaler, så man kan skifte kanal, hvis der skulle være forstyrrende radiofrekvenser, og den har en betragtelig rækkevidde på op til 150 meter. Senderen er batteridrevet og bruger 2 x AA batterier til at levere op til 6 timers uafbrudt drift på et sæt (afhængig af batterikapacitet).

I modtageren er der kontroller og indstillingsmuligheder for mikrofon/sender. Det er en diversity modtager, hvilket betyder, at systemet kontinuerligt analyserer det indkomne signal og sørger for, at signal kvaliteten er så god som mulig. Du har mulighed for at forbinde Karsect WR-481 KLT7U-HT1C til en mixer enten ved at trække et balanceret signal fra hver mikrofon og sende det videre til yderligere lydbehandling (det giver det bedste lydresultat), eller du kan, hvis og når du har brug for en nemmere løsning, trække et samlet (ubalanceret signal) og sende lyden direkte videre til et lydanlæg, mens du styrer volumen på de enkelte mikrofoner direkte fra modtageren.

Karsect har siden 1995 specialiseret sig i at lave gode og billige trådløse mikrofon løsninger til brug indenfor teater, musik, skole og møde/konferencer. På Karsect’s 18000 M2 store fabrik arbejder over 350 ansatte med at udvikle og fremstille trådløse systemer til hele verdenen, herunder EU, hvortil de leverer kvalitetsudstyr udført efter den europæiske EC norm og i overenstemmelse med gældende regler for frekvenser og de, til enhver tid, gældende regler for trådløst elektronisk udstyr.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: