BLUE LAVA Original Freeboost Airflow Bag

3.095,00

BLUE LAVA Original Freeboost Airflow Bag - Akustisk western guitar i HPL træ-laminat med indbyggede effekter, Reverb, Delay og Chorus, inkl Airflow Gigbag. Farve: Valnød/Frost Hvid

INSPIRATION

Disse lette og nemme at spille laminatguitarer giver dig mulighed for at spille med effekter fuldstændig unplugged. Det indbyggede Freeboost-system bruger guitarkroppen som "højttaler", og du kan lege med effekter i hele 20 timer på en enkelt opladning. Hvis du tilslutter guitaren til et PA-system, får du effekterne der også. Når du først begynder at spille en Lava Original Freeboost, er det svært at stoppe, det har aldrig været mere inspirerende at spille westernguitar.

INNOVATION
Kroppen og halsen er lavet af HPL (High Pressure Laminate), et robust, genanvendeligt og miljøvenligt træmateriale, som gør, at guitaren er næsten fuldstændig ufølsom over for temperaturer og fugt. Kvaliteten er på højeste niveau, båndene er perfekt slebet med en præcision på 0,01 mm af en PLEK PRO maskine, hvilket giver fremragende spilbarhed.

Information
Farve
Walnut/Frost White
Stall
HPL Laminat
Kropp/Topp
HPL Laminat
Hals/Greppbräda
HPL Laminat
Mensur/Band
23,62" / 18
Konstruktion
Set Neck
Elektronik
Lava Freeboost L2
Model/varenr.: LM-BL-O-FB
Vægt: 4,5 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: