BLUE LAVA Touch Aqua Green Airflow Bag

5.890,00
6.590,00
Du sparer: 700,00

BLUE LAVA Touch Aqua Green Airflow Bag - Akustisk westernguitar i trælaminat med touchskærm og indbyggede effekter, tuner, looper, metronom, beats, WiFi, Bluetooth mv. Beige AIRFLOW gig-taske medfølger. Farve: Aqua Green

INSPIRATION
Disse lette og nemme at spille laminatguitarer lader dig spille med effekter og beats helt unplugged. Det indbyggede HILAVA-system med touchskærm bruger guitarkroppen som "højttaler", og du kan lege med effekter i hele 9 timer på en opladning. Hvis du tilslutter guitaren til et PA-system, får du effekterne der også. Derudover er der en rigtig god Looper og et kæmpe udvalg af trommerytmer, som du både kan bruge akustisk og tilsluttet. Så snart du er færdig med din optagelse, kan du synkronisere guitaren med den gratis Lava+ app, som er tilgængelig til både iOS og Android, og sende optagelsen til enhver kontakt på din telefon, såsom dine bandkammerater.
Når du først begynder at spille på en Lava ME 3, er det svært at stoppe, det har aldrig været mere inspirerende at spille westernguitar.

 

INNOVATION
Kroppen og halsen er lavet af HPL (High Pressure Laminate), et robust, genanvendeligt og miljøvenligt træmateriale, som gør, at guitaren er næsten fuldstændig ufølsom over for temperaturer og fugt. Kvaliteten er på højeste niveau, båndene er perfekt slebet med en præcision på 0,01 mm af en PLEK PRO maskine, hvilket giver fremragende spilbarhed.

Information
Color Aqua Green
Stall HPL Laminate
Body/Top HPL Laminate
Neck/Freetboard HPL Laminate
Scale/Band 23.62" / 18
Construction Set Neck
Electronics HiLava System

Model/varenr.: LM-BL-AG-AF
Vægt: 4,5 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: