Fra: Tyma

Tyma TG-10E

5.495,00
  • Tyma TG10E
  • Halvakustisk guitar
  • Grand Auditorium model
  • Massivt gran dæk
  • Inkl taske , plektre , rem
Model/varenr.: Tyma tg10e
Vægt: 4,3 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

TG-10E fra Tyma er en 6-strenget western-guitar, som er udrustet med indbygget mikrofon. TG-10E er et eksklusivt og udsøgt instrument, som byder på egenskaber, som vi sjældent ser i denne prisklasse. På TG-10E har Tyma anvendt nye design principper og konstruktions metoder, som løfter TG-10E op i en højere klasse. Bl.a. er TG-10E konstrueret med Tyma’s nye Double-V spande design, som gør dækket på TG-10E væsentligt mere smidigt. Hals/krop samlingen er også ny, og giver en mere ensartet hals, som føles behagelig hele vejen op af gribebrættet.

TG-10E er bygget med massivt sitka grandæk, sadel og bro i ben, og en flot højglans lakering. Bund og sider er udført i mahogni, mens dækket er konstrueret med det Double-V spande design, som vi omtalte ovenover. Western-guitaren udmærker sig ved sit massive Sitka grandæk. Sitka gran udmærker sig ved sit flotte udseende, og en særdeles overtonerig og balanceret klang, som egner sig lige godt til fingerspil, akkord eller solo spil. På TG-10E har Tyma valgt at udføre guitaren i en klassisk Grand Auditorium størrelse, hvilket betyder at guitaren er en smule mindre end en dreadnought. Dette gør den velegnet til dem, som synes at en dreadnought er lidt for voldsom i størrelsen, eller dem der står meget op, når de spiller guitar. Grand Auditorium modellen er desuden lidt mere fokuseret i mellemtonen, hvilket gør den ekstra velegnet til fingerspil.

Tyma TG-10E leveres med indbygget mikrofonsystem, som består af en indbygget forforstærker og mikrofon, som er placeret under broen samt en akustisk mikrofon, som Tyma monterer i klangkassen. Har du brug for at forstærke guitaren, kan du således også gøre dette.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: