Fra: Tyma

Tyma V-3E Popular western-guitar

2.999,00

Tyma V-3E Popular western-guitar - Flot western guitar med motiv. Front i massiv sitka gran og indbygget pickup system: Tyma T-50. Kommer med D'Addario EXP16 strenge påmonteret. Inkl. kraftig taske og rem.

  • Højkvalitets western-guitar
  • Dæk i massivt sitka gran
  • Inklusiv kraftig transporttaske og rem.
  • Indbygget mikrofonsystem
  • Leveres med D'Addario EXP16 strenge påmonteret

Specs:

Antal strenge 6
Type Grand Auditorium
Cutaway Nej
Dæk Sitka gran
Massivt dæk Ja
Sider Mahogni
Bund Mahogni
Hals Mahogni
Gribebræt Eboncore
Antal bånd 20
Saddel Plastik
Bro (saddle) Plastik
Finish Gloss
Strengelængde 650 mm (25,59")
Bredde ved 1. bånd 44 mm (1,73")
Rosette Nej
Slagplade Nej
Stemmeskruer Åbne
Indbygget mikrofon Ja
Preamp Tyma T-50
Etui Gigbag

V-3E Popular fra Tyma er en 6-strenget western-guitar, som er udrustet med indbygget mikrofon, og som er konstrueret med bund og sider i mahogni. Den usædvanligt flotte Tyma V-3 er højglans lakeret med et flot kunst motiv på forsiden, mens den gennemsigtige højglanslak på bund og sider lader det flotte mahogni træ fremstå varmt og naturligt. Dækket er konstrueret med et traditionelt ”X” spande design. ”X” spande design giver V-3E Popular en høj volumen, og en fyldig tone, samtidigt med at det gør guitaren solid og stabil.

Klangkassen, som udelukkende er lavet i sitka gran og mahogni, giver V-3E Popular en varm og overtonerig klang, med en god balance mellem de tynde og de tykke strenge. Massivt sitka gran på dækket giver guitaren mere volume og klarhed, mens det massive dæk betyder at guitaren vil udvikle endnu mere klang efterhånden, som guitaren bliver tilspillet, en egenskab som du ikke får i guitarer med gran finer dæk.

Valget af Grand Auditorium størrelse betyder, at guitaren er en smule mindre end en dreadnought, hvilket gør den velegnet til dem, som synes at en dreadnought er lidt for voldsom i størrelsen, eller dem der står meget op, når de spiller guitar. Grand Auditorium modellen er desuden lidt mere fokuseret i mellemtonen, hvilket gør den ekstra velegnet til fingerspil.

Tyma V-3E Popular leveres med indbygget mikrofonsystem, som består af en indbygget forforstærker og mikrofon, som er placeret under broen. Har du brug for at forstærke guitaren, kan du således også gøre dette.

Model/varenr.: TY-V3E-POPULAR
Vægt: 3,8 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: