Ibanez - LGB300-VYS - George Benson Signature

27.550,00

Ibanez - LGB300-VYS - George Benson Signature - Vintage Yellow Sunburst - Modellerne har været på markedet siden 1977 og kan på ingen måde ses som noget andet end klassikere på jazz-guitar markedet.
GB300 har en 3-delt set-in (limet) ahorn GB-hals, meget nem at spille på, stabil hals, der er afslappet for hånden til både akkorder og solo/melodi - spil. Halsen når kroppen ved det 14. bånd på bassens side og på det nittende på diskanten, da der er cutaway. Gribebrættet er lavet i ibenholt, alt sammen for en optimal kombination af tone, bæredygtighed og følelse, med blokindsatser af Pearl og Abalone. Halsen, som er en skala på 24,75 "(628 mm), er lavet med 22 meget velpolerede frets, der har modtaget Ibanez Prestige Fret Edge Treatment.
Pick-upperne er Super 58 humbuckers, der er monteret på fronten. Pickupperne har hver deres tone og lydstyrke og er forbundet til en 3-position switch.
Kroppen er i lamineret gran på fronten og ahorn på bunden og siderne, hvilket giver en mere stabil guitar, der bliver mindre følsom over for fugtighed og mere robust generelt. Simpelthen en guitar, der er bygget til at lyde perfekt.

 
Model/varenr.: 310325301010
Vægt: 4,8 kg

Levering, Fragt, Returret

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: